ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Αεροπλάνο πάνω απ' το Ολντ Τράφορντ με πανό υπέρ της γυναίκας που έχει κατηγορήσει τον Πορτογάλο για βιασμό

Κριστιάνο Ρονάλντο: Αεροπλάνο πάνω απ' το Ολντ Τράφορντ με πανό υπέρ της γυναίκας που έχει κατηγορήσει τον Πορτογάλο για βιασμό
LEVEL UP

Ένα αεροπλάνο πέταξε πάνω απ' το Ολντ Τράφορντ με μήνυμα υπέρ της Κάθριν Μαγιόργκα, η οποία κατηγορεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο για βιασμό στο Λας Βέγκας το 2009.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στο Ολντ Τράφορντ και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνοντας μάλιστα ιδανικό ντεμπούτο με δύο γκολ απέναντι στη Νιούκαστλ. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε μία κίνηση, η οποία δεν έγινε ορατή απ' την τηλεοπτική μετάδοση, αλλά απ' τους θεατές που βρίσκονταν στο γήπεδο.

Ένα αεροπλάνο πέταξε πάνω απ' το Ολντ Τράφορντ με το μήνυμα "Πιστέψτε την Κάθριν Μαγιόργκα". Πρόκειται για τη γυναίκα, η οποία κατηγορεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο πως την βίασε σε δωμάτιο του 57ου ορόφου του ξενοδοχείου "Palms" τον Ιούνιο του 2009 και η ιστορία αυτή "κυνηγά" τον Πορτογάλο σταρ τα τελευταία χρόνια.

Η ενέργεια έγινε απ' τη φεμινιστική οργάνωση Level Up, η οποία ήθελε να υπενθυμίσει στους φιλάθλους που παρακολουθούσαν το παιχνίδι την ύπαρξη αυτής της καταγγελίας.

"Πετάξαμε με ένα αεροπλάνο πάνω απ' το Ολντ Τράφορντ και το μήνυμά μας ήταν απλό: Πιστέψτε την Κάθριν Μαγιόργκα. Ας πούμε ΟΧΙ στην κουλτούρα της σιωπής σχετικά με κακοποίηση στην ποδοσφαιρική κοινότητα. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στην Κάθριν" αναφέρει η ανάρτηση της οργάνωσης στο Twitter.

Η Αστυνομία του Λας Βέγκας, η οποία είχε ερευνήσει την υπόθεση, ανάφερε πως "δεν μπορεί να αποδειχθεί πέρα από κάθε λογική υποψία" έτσι δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες απέναντι στον Κριστιάνο Ροναλντο. Ο CR7 δεν είχε αρνηθεί τη συνάντηση με την Μαγιόργκα, ωστόσο τόνισε πως οποιαδήποτε πράξη ήταν συναινετική.

Το 2018 ο Ρονάλντο έκανε το εξής Tweet: "Αρνούμαι κατηγορηματικά τις κατηγορίες εναντίον μου. Ο βιασμός είναι ένα αποτρόπαιο έγκλημα που έρχεται σε αντίθεση με όλα όσα είμαι και πιστεύω".

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ