ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Αδιέξοδο στη συνάντηση, "θέλω να φύγω" είπε ο Πορτογάλος, "δεν πας πουθενά" η απάντηση της Γιουνάιτεντ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Αδιέξοδο στη συνάντηση, "θέλω να φύγω" είπε ο Πορτογάλος, "δεν πας πουθενά" η απάντηση της Γιουνάιτεντ

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τις δύο πλευρές να μην βρίσκουν σημείο τομής και η κάθε μία να εμμένει στη θέση της.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, του ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες, και των ιθυνόντων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Κάρινγκτον για να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Πορτογάλου. Οι δύο πλευρές δεν βρήκαν σημείο τομής, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ αγγλικών ΜΜΕ, με το σύλλογο να εμμένει στην πρόθεσή της να κρατήσει τον παίκτη και τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να επιθυμεί μετακίνηση σε ομάδα που αγωνίζεται στο Champions League.

Η συνάντηση κράτησε αρκετές ώρες στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας. Παρόντες σε αυτές ήταν ο εκτελεστικός διευθυντής Ρίτσαρντ Άρνολντ, αλλά και ο Άλεξ Φέργκιουσον, "μέντορας" του Ρονάλντο στην ομάδα. Παρ' όλα αυτά, οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ δεν επιβεβαιώνουν αν οι δύο άντρες έλαβαν μέρος στις συζητήσεις. Ο Φέργκιουσον, ο άλλοτε αρχηγός του, Μπράιαν Ρόμπσον, ο Άρνολντ και ο πρώην CEO της ομάδας, Ντέιβιντ Γκιλ, είχαν προγραμματισμένο γεύμα στις εγκαταστάσεις το μεσημέρι της Τρίτης, παράλληλα με τη συνάντηση που αφορούσε τον Ρονάλντο.

Η Telegraph κάνει λόγο για "πρώτη μέρα διαπραγματεύσεων", ωστόσο δεν διευκρινίζεται αν προγραμματίστηκε νέα συνάντηση και τι θα συμβεί μέχρι τότε σε σχέση με τις προπονήσεις του Πορτογάλου, που έχασε την προετοιμασία της ομάδας στο εξωτερικό.

Τον Ιούνιο, ο 37χρονος επιθετικός εξέφρασε στη Γιουνάιτεντ την επιθυμία του να αποχωρήσει, θέλοντας να αγωνιστεί σε ομάδα του Champions League.

Μετά τις διακοπές του Πορτογάλου διεθνή, όλοι περίμεναν πως θα ακολουθήσει την ομάδα στην προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν σε Αυστραλία και Ταϊλάνδη, ωστόσο ο Ρονάλντο επικαλέστηκε οικογενειακό πρόβλημα και δεν ταξίδεψε με την ομάδα του Έρικ τεν Χαχ.

Μετά από τρεις εβδομάδες απουσίας, το βράδυ της Δευτέρας (25/7) επέστρεψε στην Αγγλία και την Τρίτη υπήρξε συνάντηση των δύο πλευρών για τη διευθέτηση του ζητήματος.

Υπενθυμίζουμε πως ο Ρονάλντο επέστρεψε το περσινό καλοκαίρι στους "κόκκινους διαβόλους" μετά την περίοδο 2003-2009, έχοντας 39 συμμετοχές και απολογισμό 24 γκολ και τρεις ασίστ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ