PREMIER LEAGUE

Κρίσταλ Πάλας - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1: Διπλή ζημιά με ισοφάριση και Καζεμίρο

Ο Καζεμίρο σε παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League
Ο Καζεμίρο σε παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League 2022 AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Η Κρίσταλ Πάλας ισοφάρισε σε 1-1 στις καθυστερήσεις τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη σταμάτησε έπειτα από επτά σερί νίκες. Ο Καζεμίρο πήρε κάρτα και θα χάσει το ντέρμπι με την Άρσεναλ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κρατούσε στα χέρια την όγδοη σερί νίκη σε όλες τις διοργανώσεις και ετοιμαζόταν για το ντέρμπι με την Άρσεναλ, που θα την έβαλε για τα καλά στην κούρσα του τίτλου. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή την άφησε ισόπαλη 1-1 με την Κρίσταλ Πάλας σε εξ αναβολής αγώνα για την 7η αγωνιστική της Premier League και χωρίς τον τιμωρημένο Καζεμίρο (δέχθηκε αχρείαστη κίτρινη κάρτα στο 80') για τον αγώνα της Κυριακής.

Οι "κόκκινοι διάβολοι" ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και βρήκαν το γκολ με τον Μπρούνο Φερνάντες στο 43ο λεπτό, ύστερα από πανέμορφη ομαδική προσπάθεια στην οποία συμμετείχαν οι Κρίστιαν Έρικσεν και Μάρκους Ράσφορντ.

Ο τελευταίος δεν κατάφερε να συνεχίσει το σερί σκοραρίσματος, αν και είχε κάποιες καλές στιγμές που θα μπορούσε να "κλειδώσει" τη νίκη. Στην κορυφή, ο Βόουτ Βέχορστ έκανε ντεμπούτο ως βασικός όμως δεν τροφοδοτήθηκε όπως θα ήθελε μέσα στην αντίπαλη περιοχή.

Οι Λονδρέζοι είχαν κι αυτοί τις επικίνδυνες στιγμές τους, όμως η καλύτερη στιγμή τους ήρθε στις καθυστερήσεις, όταν ο Μικαέλ Ολίζ με εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Νταβίδ ντε Χέα κι έκανε το 1-1.

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ