ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κρίσιμη Παρασκευή στον Παναθηναϊκό

INTIME SPORTS

Αναμονή για την απαρτία στην Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού, ενόψει σημαντικών αποφάσεων για το μέλλον της ομάδας.

Με την ξαφνική εμφάνιση στο προσκήνιο του Βλάση Τσάκα και των εκατομμυρίων που κατατέθηκαν σε τραπεζικό λογαριασμό από Άραβα επενδυτή δίνεται νέα τροπή στις προσδοκίες για το μέλλον του Παναθηναϊκού.

Κρίσιμες αποφάσεις αναμένονται στην Γ.Σ της ομάδας την Παρασκευή (9/3) το πρωί.

Σε αυτή την συνάντηση στα γραφεία της Π.Α.Ε. θα παρευρεθούν ο Θ. Γιαννακόπουλος, ο Αδαμάντιος Πολέμης και όπως φαίνεται ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Όλοι έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να είναι εκεί, καθώς η ίδια επιθυμία έχει εκφραστεί και από τον κο. Μαυροκουκουλάκη όντας ένας εκ των μικρομετόχων της Π.Α.Ε.

Η εμφάνιση του Γιάννη Βαρδινογιάννη αποτελεί “ερωτηματικό”. Σε περίπτωση που ο ίδιος δεν παρευρεθεί θέτει σε κίνδυνο την διεξαγωγή της συνέλευσης λόγω μη απαρτίας.

Αναμένεται πάντως να σταλεί εκπρόσωπός του προκείμενου να κατέβει η τιμή της μετοχής της ομάδας στο 0,33 ευρώ όπως ζήτησε ο Ανδρέας Βγενόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ