ΠΑΟΚ

Κρέσπο: "Τα τελευταία 5 χρόνια δημιουργήσαμε τη χρυσή εποχή του ΠΑΟΚ"

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο του ΠΑΟΚ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ξάνθη για τη Super League 1 2019-2020 στο γήπεδο της Τούμπας | Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019
Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο του ΠΑΟΚ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ξάνθη για τη Super League 1 2019-2020 στο γήπεδο της Τούμπας | Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 EUROKINISSI SPORTS

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο μίλησε στη "Marca" για το επίτευγμα που μοιράζεται με τον Φερνάντο Βαρέλα, ως οι ποδοσφαιριστές που έχουν κατακτήσει τα περισσότερα τρόπαια  με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο απασχόλησε τη Marca, μετά την κατάκτηση του 5ου του τροπαίου με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο 34χρονος Ισπανός στόπερ δήλωσε στους συμπατριώτες του ότι και αυτός δεν περίμενε ότι η καριέρα του στην Ελλάδα θα είναι τόσο επιτυχημένη.

"Ο ΠΑΟΚ και η Θεσσαλονίκη έχουν γίνει το δεύτερο σπίτι μου. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα περάσω τόσο πολύ καιρό στην Ελλάδα. Αυτό το κομμάτι της καριέρας μου έχει εξελιχθεί σε πολύ σημαντικό" είπε ο Κρέσπο που μίλησε και για την κατάκτηση του Κυπέλλου στον τελικό με τον Ολυμπιακό.

"Ήταν μια πολύ μεγάλη επιτυχία. Όχι μόνο το γεγονός ότι κερδίσαμε τον τελικό αλλά επειδή αυτό έγινε σε βάρος του άμεσου αντιπάλου μας, του Ολυμπιακού, γεγονός που έχει μεγαλύτερη σημασία για τους οπαδούς μας" τόνισε ο Ισπανός.

Ο Κρέσπο μίλησε και για ρεκόρ κατάκτησης τροπαίων που κατέχει μαζί με τον Φερνάντο Βαρέλα. "Τα τελευταία 5 χρόνια δημιουργήσαμε τη χρυσή εποχή του συλλόγου και χαίρομαι που είμαι μέρος της με τόσο σημαντικό τρόπο. Είναι η αναγνώριση για τη μεγάλη προσπάθεια που έχουμε καταβάλλει".

Όλοι οι τίτλοι πάντως δεν είναι ίδιοι. Ο Κρέσπο παραδέχθηκε ότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν ξεχωριστή: "Το πρωτάθλημα της σεζόν 2018-19 θα το ξεχωρίσω. Και αυτό γιατί η ομάδα δεν είχε κατακτήσει το τρόπαιο για 35 χρόνια. Το αξίζαμε απόλυτα αφού το κατακτήσαμε αήττητοι κάτι που δεν έχει καταφέρει καμία άλλη ελληνική ομάδα εκτός από τον Παναθηναϊκό τη δεκαετία του '60".

Ο έμπειρος στόπερ αποκάλυψε πως είχε προτάσεις να επιστρέψει στην Ισπανία, ωστόσο τόνισε πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ: "Είχα προτάσεις από ισπανικές ομάδες. Έχω όμως έναν χρόνο ακόμη συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και θέλω να παραμείνω. Τώρα είναι η ώρα να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία και μετά θα δούμε τι μπορεί να συμβεί".

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ