ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κρατάει στον πάγκο Χούμελς και Σβαϊνστάιγκερ

SALVADOR, BRAZIL - JUNE 16: Eder of Portugal and Mats Hummels of Germany fall on the pitch during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group G match between Germany and Portugal at Arena Fonte Nova on June 16, 2014 in Salvador, Brazil. (Photo by Fancois Xavier Marit - Pool/Getty Images) Getty Images

Ο Γιόακιμ Λεβ αναμένεται να κρατήσει στον πάγκο τους Ματς Χούμελς και Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ στην αναμέτρηση της εθνικής Γερμανίας με την αντίστοιχη της Γκάνας.

Ματς Χούμελς και Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ δεν είναι ακόμη 100% έτοιμοι, με αποτέλεσμα ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Γερμανίας, Γιόακιμ Λεβ, να προσανατολίζεται στο να τους αφήσεις αμφότερους στον πάγκο εναντίον Γκάνας.

Ο Ματς Χούμελς που είχε αποχωρήσει τραυματίας από το παιχνίδι της πρεμιέρας των “πάντσερ” κόντρα στην εθνική Πορτογαλίας δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του, Γιόακιμ Λεβ.

“Ο Χούμελς έκανε ασκήσεις, έτρεξε αλλά δεν είναι ακόμη 100%. Θα δούμε πως θα πάει στις προπονήσεις και μετά θα αποφασίσουμε. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν θέλουμε να αλλάξουμε την άμυνά μας, αλλά έχουμε καλές λύσεις σε περίπτωση που αυτό γίνει. Έχουμε δύο εναλλακτικές: Μπόατενγκ ή Μουσταφί.”, δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Γερμανίας αν και ΜΜΕ της Βραζιλίας που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Γερμανίας θεωρούν κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι ο Γιόακιμ Λεβ πρόκειται να προφυλάξει τον Γερμανό αμυντικό.

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, που και αυτός δεν είναι σε πλήρη ετοιμότητα: “Ο Μπάστιαν είναι πολύτιμος για την ομάδα καθώς συζητώ συνέχεια μαζί του και αναλύω τα παιχνίδια μας. Αν και δεν έχει αγωνιστεί, αναρρώνει κατά την διάρκεια των προπονήσεων. Δεν θα τον θυσιάσουμε, είναι σημαντικός για την ομάδα.”, τόνισε ο Γιόακιμ Λεβ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν θα ξεκινήσει βασικό ούτε τον Σβαϊνστάιγκερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ