ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Κούτσης: "Να έχουμε μια δημιουργική χρονιά"

Κούτσης: "Να έχουμε μια δημιουργική χρονιά"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Κούτσης μίλησε για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του. Πρώτη συγκέντρωση για τους παίκτες του Αγροτικού Αστέρα την Τρίτη

Για την απόφασή του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να κάνει μια νέα αρχή από την θέση του προπονητή, μίλησε ο Γιώργος Κούτσης.

Ο νέος τεχνικός του Αγροτικού Αστέρα, αναφέρθηκε επίσης και νέο ξεκίνημα του συλλόγου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως πως το νέο πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο, αλλά στον αγροτικό ταιριάζουν τα δύσκολα;.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Κούτσης στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: " Είναι τιμή μου, που ξεκινώντας μια νέα καριέρα -αυτήν του προπονητή- θα βρεθώ να κοουτσάρω την ομάδα στην οποία έπαιξα τα τελευταία χρόνια, μέχρι και πέρυσι. Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών των ανθρώπων, που με πίστεψαν και να μεταλαμπαδεύσω στα νέα παιδιά τις γνώσεις και την εμπειρία μου, μετά από τόσα χρόνια στα γήπεδα.

Η θέση του προπονητή είναι νευραλγική, ειδικά δε στη Football League, που είναι μια δύσκολη και απαιτητική κατηγορία. Για μένα ήταν απόφαση ζωής να "κρεμάσω" τα ποδοσφαιρικά μου παπούτσια και να αρχίσω μια δεύτερη καριέρα. Θα βρίσκομαι πάλι στα γήπεδα, αυτή τη φορά σε διαφορετικό πόστο.

Ο φετινός Αγροτικός Αστέρας θα είναι μια ομάδα, για την οποία θα παλέψω με νύχια και με δόντια -όπως όλοι μας- να σταθεί αξιοπρεπώς στο Πρωτάθλημα της νέας σεζόν και εύχομαι να πετύχουμε αυτό, που θέλουμε.

Το Πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο, ίσως πιο δύσκολο από ποτέ, αλλά στον Αστέρα ταιριάζουν τα δύσκολα ...δεν το έχει άλλωστε αποδείξει τόσα χρόνια; Αύριο, Τρίτη, είναι η πρώτη προπόνησή μας και καλώ τους φιλάθλους μας να βρεθούν στο γήπεδο και με το χειροκρότημά τους να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές μας. Να έχουμε μια δημιουργική χρονιά".

Τέλος, την Τρίτη (2/8) το απόγευμα (19.00) θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του συλλόγου στο γήπεδο της ομάδας στον Εύοσμο.

TAGS ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ