ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κουρτουά: "Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς, έχουμε τέσσερα παιχνίδια διαφορά"

Ο Τιμπό Κουρτουά της Ρεάλ σε στιγμιότυπο κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τη La Liga 2022-2023 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Κυριακή 19 Μαρτίου 2023
Ο Τιμπό Κουρτουά της Ρεάλ σε στιγμιότυπο κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τη La Liga 2022-2023 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 © 2023/JOAN MONFORT/AP IMAGES

Ο Τιμπό Κουρτουά αποδέχθηκε τη διαφαινόμενη απώλεια τίτλου από την Μπαρτσελόνα, ύστερα από την ήττα της Ρεάλ στο clasico.

Ο Τιμπό Κουρτουά έμοιαζε να αποδέχεται την απώλεια του πρωταθλήματος από την Μπαρτσελόνα, ύστερα από την ήττα της Ρεάλ στο clasico του "Καμπ Νόου".

Ο Βέλγος τερματοφύλακας μίλησε για την απόσταση των 12 βαθμών που χωρίζει τις δύο ομάδες και εξήγησε πως είναι δύσκολο οι πρωταθλητές να ισοφαρίσουν (έχουν πλεονέκτημα στην ισοβαθμία λόγω του 3-1 στη Μαδρίτη) τους πρωτοπόρους.

"Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε, όμως η διαφορά είναι τέσσερα παιχνίδια. Έχουμε την ισοβαθμία, αλλά είναι δύσκολο. Τίποτα δεν είναι αδύνατο, αλλά... Πρέπει να επιστρέψουμε εδώ για να κερδίσουμε το κύπελλο", δήλωσε έπειτα από τον αγώνα.

"Σήμερα παίξαμε αρκετά καλά. Αμφότερες οι ομάδες είχαν ευκαιρίες. Προηγηθήκαμε, είχαμε τον έλεγχο, αλλά ισοφάρισαν πριν από το ημίχρονο. Μας επηρέασε. Με το 1-0 στο ημίχρονο, δεν νομίζω να νικούσαν. Στο 2ο μέρος παίξαμε καλά. Δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά αυτές που είχαμε δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Πήγαμε για τη νίκη, αφήσαμε κενά και σκόραραν".

"Χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα, αλλά δεν νικήσαμε. Δεν πρέπει να τα παρατήσουμε. Είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να έρθουμε εδώ και να νικήσουμε στο κύπελλο και να έχουμε σπουδαία σεζόν στο Champions League".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ