SPORTS & GOSSIP

Κουρτουά: Περιμένει το τρίτο του παιδί και το πρώτο με την σύζυγό του Μισέλ Γκέρζιγκ

Ο Κουρτουά περιμένει το τρίτο του παιδί και το πρώτο με την σύζυγό του Μισέλ Γκέρζιγκ
Ο Κουρτουά περιμένει το τρίτο του παιδί και το πρώτο με την σύζυγό του Μισέλ Γκέρζιγκ INSTAGRAM /@MISHELGERZIG

Ο Τιμπό Κουρτουά και η σύζυγός του, Μισέλ Γκέρζιγκ περιμένουν παιδί. Ο Βέλγος ποδοσφαιριστής θα αποκτήσει το τρίτο του παιδί, καθώς έχει ακόμα δύο από την προηγούμενη σχέση του.

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε ο Τιμπό Κουρτουά με την αγαπημένη του, Μισέλ Γκέρζιγ, τον περασμένο Ιούνιο. Ο Βέλγος γκολκίπερ της Ρεάλ Μαδρίτης ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την επί χρόνια σύντροφό του.

Παρόλο που οι δύο τους τώρα διανύουν μία δύσκολη περίοδο, καθώς ο τερματοφύλακας κάνει αποθεραπεία μετά από τη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο είναι πιο χαρούμενοι από ποτέ καθώς θα αποκτήσουν παιδί.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τα ευχάριστα μέσα από ένα κοινό ποστ στο Instagram. Οι δύο τους ανέβασαν μία φωτογραφία, με φόντο το ηλιοβασίλεμα και τον ποδοσφαιριστή να φιλάει την φουσκωμένη κοιλίτσα της συζύγου του.

Αν και θα είναι ο πρώτος καρπός του έρωτα του Βέλγου με την εντυπωσιακή Μισέλ, ο ποδοσφαιριστής έχει ακόμα δύο παιδιά από την προηγούμενη σχέση του με την Μάρτα Ντομίνγκες, την Ανδριάνα και τον Νίκολα.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ