ΠΑΟΚ

Κούρτιτς: "Εγώ ζήτησα να εκτελέσω το τελευταίο πέναλτι, ώστε να είναι σίγουρη η νίκη μας"

Ο Κούρτιτς μετά το γκολ του στο ΠΑΟΚ - Μίντιλαντ στην διαδικασία των πέναλτι | 24 Φεβρουαρίου 2022
Ο Κούρτιτς μετά το γκολ του στο ΠΑΟΚ - Μίντιλαντ στην διαδικασία των πέναλτι | 24 Φεβρουαρίου 2022 EUROKINISSI

Ο Γιασμίν Κούρτιτς μετά το τη νίκη-πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Μίντιλαντ τόνισε πως ο ίδιος ζήτησε να εκτελέσει το τελευταίο πέναλτι ώστε να είναι σίγουρη η νίκη της ομάδας του Λουτσέσκου.

Ο Κούρτιτς έλειψε αρκετά από το πρώτο ματς του ΠΑΟΚ με τη Μίντιλαντ. Στην Τούμπα όμως ήταν εκεί και μάλιστα ανέλαβε την ευθύνη να εκτελέσει ο ίδιος το τελευταίο πέναλτι κάτι που ζήτησε ο Σλοβένος από τον Λουτσέσκου όπως αποκάλυψε στις δηλώσεις του.

Και το έκανε... για να είναι σίγουρη η νίκη:

"Κάθε γκολ μετράει αλλά το πέναλτι που έβαλα με τη Μίντιλαντ μετράει περισσότερο. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, υπήρξαν στιγμές που υποφέραμε, αλλά είμασταν όλοι εκεί ως ομάδα και στο τέλος πετύχαμε τον στόχο μας".

Για το ποια ήταν "κλειδιά" του αγώνα:

"Βλέποντας το πρώτο παιχνίδι ήξερα ότι έχουμε αρκετές πιθανότητες να προκριθούμε, έβλεπα πως κύλησε το ματς και ήξερα πως είχαμε την ποιότητα να το κάνουμε. Ορισμένες φορές στο ποδόσφαιρο είναι καλό και να υποφέρεις, χρειάζονται όλα, στο τέλος αυτό που μετράει είναι ότι πετύχαμε τον στόχο μας, να πάρουμε την πρόκριση. Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να βάλουμε ένα γκολ ακόμα, δημιουργήσαμε δυσκολίες στον αντίπαλο".

Για το ποιος επέλεξε τη σειρά των πέναλτι, οι παίκτες ή ο Λουτσέσκου:

"Εγώ ζήτησα να εκτελέσω το τελευταίο πέναλτι. Για να είναι σίγουρη η νίκη μας".

Για τα πέναλτι που εκτελεί:

"Πολλοί λένε για τα πέναλτι, αλλά όταν μου δίνεται η ευκαιρία θα σκοράρω, όταν αλλάξουν οι κανόνες και δεν υπάρχουν τα πέναλτι θα δούμε τι θα κάνουμε".

TAGS ΠΑΟΚ CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ