ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κουρμπέλης: "Όσα μας είπε ο προπονητής στο ημίχρονο, μας έκαναν καλύτερους"

Κουρμπέλης: "Όσα μας είπε ο προπονητής στο ημίχρονο, μας έκαναν καλύτερους"
INTIME SPORTS

Στα όσα άλλαξαν οι διεθνείς στο δεύτερο 45λεπτο μετά τις οδηγίες του Πογέτ στην ανάπαυλα στάθηκε ο Δημήτρης Κουρμπέλης στις δηλώσεις του μετά τη νίκη της Ελλάδας επί της Β. Ιρλανδίας.

Στα όσα άλλαξαν οι διεθνείς στο δεύτερο 45λεπτο του αγώνα με τη Β. Ιρλανδία μετά τις οδηγίες του Πογέτ στην ανάπαυλα και έφεραν τη νίκη με 3-1 στάθηκε ο Δημήτρης Κουρμπέλης που τόνισε πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βελτιώθηκε και κέρδισε.

Ο μέσος της Ελλάδας μιλώντας στην κάμερα της "NOVA" σημείωσε:

"Χαίρομαι για το αποτέλεσμα και τη νίκη της ομάδας, την είχαμε ανάγκη μετά την ήττα στην Κύπρο. Όσο για την απόδοση μου σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια αλλά θέλω να σταθώ στην απόδοση όλων των παιδιών στο δεύτερο μέρος. Στο πρώτο 45λεπτο δεν είχαμε σωστές επιλογές, στο δεύτερο ημίχρονο, αλλάξαμε την εικόνα μας και καταφέραμε να κερδίσουμε".

Για το λόγο που είχαν μεγαλύτερη ένταση στο δεύτερο μέρος:

"Δεν μπορώ να το εξηγήσω καπως αυτό. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια και με τον προπονητή μας που έβλεπε το παιχνίδι καθαρά. Μας είπε κάποια πράγματα, τα κάναμε στο δεύτερο μέρος, γίναμε καλύτεροι και κερδίσαμε το παιχνίδι".

Για το αν αισθάνεται καλύτερα στο "6" μπροστά από τα δύο στόπερ:

"Είναι η θέση που έχω παίξει στα περισσότερα παιχνίδια, οπότε είναι λογικό να αισθάνομαι καλύτερα. Όπου μου ζητηθεί όμως θα προσπαθήσω να κάνω τη δουλειά μου".

Για την επιστροφή του στην Εθνική μετά από ενάμιση χρόνο, παράλληλα με την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό:

"Βάζω την εθνική πολύ ψηλά, όπως και κάθε παιδί, είναι ένα σημαντικό κεφγάλαιο στην καριέρα μου. Δεν είναι εύκολο για έναν ποδοσφαιριστή να επιστρέφει μετά από ενάμιση χρόνο. Συνεχίζουμε να πετύχουμε τους στόχους μας".


TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ NATIONS LEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ