ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Κούπερ: "Λάθος που δεν παρενέβη το VAR για να δώσει πέναλτι στο χέρι του Μαγκουάιρ"

Ο Στιβ Κούπερ στο Τότεναμ - Νότιγχαμ
Ο Στιβ Κούπερ στο Τότεναμ - Νότιγχαμ 2023 AP PHOTO/LEILA COKER

Ο Στιβ Κούπερ δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του για την διαιτησία που είχε η Νότιγχαμ κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Άγγλο προπονητή να υποστηρίζει πως υπήρχε πέναλτι υπέρ της ομάδας του σε χέρι του Μαγκουάιρ που δεν δόθηκε.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δημιούργησε πολύ περισσότερες φάσεις έναντι της Νότιγχαμ στο "Σίτι Γκράουντ" και το φινάλε την βρήκε να επικρατεί με 2-0 μέσα από μία πειστική εμφάνιση (σκόρερ οι Άντονι και Νταλότ), ωστόσο τα πράγματα θα μπορούσαν κάλλιστα να είχαν κυλήσει διαφορετικά.

Και αυτό γιατί υπήρχε μία φάση στο 20ο λεπτό, με το ματς στο 0-0, και η οποία συζητήθηκε έντονα, με τη μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Χάρι Μαγκουάιρ μέσα στη μεγάλη περιοχή των κόκκινων διαβόλων και τους γηπεδούχους να ζητούν πέναλτι.

Η φάση εκείνη εξετάστηκε από το VAR και ο κάπτεν της ομάδας του Έρικ τεν Χαχ γλίτωσε την τιμωρία αφού κρίθηκε πως το χέρι του ήταν σε φυσική θέση την ώρα που ήταν στον αέρα για να πιάσει κεφαλιά, με τον Στιβ Κούπερ να θεωρεί ωστόσο πως η ομάδα του αδικήθηκε.

Κούπερ: "Λάθος που δεν παρενέβη το VAR για να δώσει πέναλτι στο χέρι του Μαγκουάιρ"
PRINT SCREEN

"Νομίζω πως ήταν πέναλτι η φάση του Μαγκουάιρ. Ήταν ένα πραγματικά φτωχό λάθος. Δεν είναι σωστό που δεν είδε την παράβαση το VAR. Είναι μία ακόμα φάση που έγινε λεπτομερής εξέταση και η απόφαση δεν είχε θετικό αποτέλεσμα για εμάς", τόνισε με δηλώσεις του στο "Sky Sports" ο προπονητής της Νότιγχαμ, για να προσθέσει:

"Θα μπορούσε να δοθεί και δεύτερη κίτρινη στον Μαγκουάιρ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως χάσαμε το ματς για αυτή την απόφαση. Για μένα είναι ένα κακό λάθος. Καταλαβαίνω τον διαιτητή αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πώς δεν είδε την παράβαση το VAR".

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά από την ήττα από την Γιουνάιτεντ, η Νότιγχαμ έμεινε για 10ο διαδοχικό ματς χωρίς τρίποντο και παραμένει κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ την ερχόμενη αγωνιστική έχει ακόμα μία δύσκολη αποστολή, παίζοντας στο 'Άνφιλντ" απέναντι στην Λίβερπουλ.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ