ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Κούπερ: "Έχουμε βελτιωθεί σε σύγκριση με την ήττα μας από την Άρσεναλ στον πρώτο γύρο"

Ο Στιβ Κούπερ στο Τότεναμ - Νότιγχαμ
Ο Στιβ Κούπερ στο Τότεναμ - Νότιγχαμ 2023 AP PHOTO/LEILA COKER

Η Νότιγχαμ παίζει τη μισή της παραμονή της στην Premier League με αντίπαλο την Άρσεναλ και ο Στιβ Κούπερ ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου πως η ομάδα του έχει βελτιωθεί σε σύγκριση με τον αγώνα του πρώτου γύρου που έχασε εύκολα στο Λονδίνο.

Τον περασμένο Οκτώβριο η Νότιγχαμ γνώρισε τη συντριβή με 5-0 στο "Έμιρεϊτς" από την Άρσεναλ όμως τώρα τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά πριν από το δεύτερο ραντεβού των δύο ομάδων, στο "Σίτι Γκράουντ".

Και αυτό γιατί το σύνολο του Στιβ Κούπερ έχει πάρει τη νίκη στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της κόντρα σε Μπράιτον και Σαουθάμπτον, έχει μαζέψει επτά πόντους στα τέσσερα τελευταία ματς ενώ ξέρει πως σε περίπτωση που νικήσει την Άρσεναλ και την ίδια ώρα δεν πάρουν νίκες η Έβερτον και η Λιντς, θα εξασφαλίσει μαθηματικά την παραμονή στην Premier League.

"Νομίζω πως έχουμε εμφανίσει βελτίωση σε σύγκριση με τον περασμένο Οκτώβριο όταν χάσαμε εκεί, αλλά θα πρέπει να είμαστε κάτι παραπάνω από έτοιμοι. Δείτε πόσους πόντους έχουν μαζέψει και πόσα γκολ έχουν βάλει.

Αντιμετωπίζουμε μία κορυφαία ομάδα. Βάλτε κάτω όλα τα δεδομένα και θα δείτε πως πρέπει να είμαστε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο", τόνισε ο Στιβ Κούπερ ενόψει της μεγάλης μάχης με τους κανονιέρηδες το βράδυ του Σαββάτου (20/5, 19:30, Novasports Premier League, LIVE από SPORT24), για να προσθέσει:

"Πάντα θέλεις το μέλλον σου να βρίσκεται στα χέρια σου. Καταφέραμε να δημιουργήσουμε αυτή την κατάσταση και πρέπει να την κεφαλοποιήσουμε.

Θα χρειαστεί σκληρή δουλειά για να γίνει αυτό αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση και κίνητρο για να το πετύχουμε".

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ