ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Κούμαν: "Δεν φοβήθηκα όταν έφυγα από το γήπεδο, κάποιοι άνθρωποι έχουν έλλειμμα παιδείας"

Ο Ρόναλντ Κούμαν σε ματς πρωταθλήματος της Μπαρτσελόνα απέναντι στην Βαλένθια | 17 Οκτωβρίου 2021
Ο Ρόναλντ Κούμαν σε ματς πρωταθλήματος της Μπαρτσελόνα απέναντι στην Βαλένθια | 17 Οκτωβρίου 2021 @2021 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Ο Ρόναλντ Κούμαν υποστήριξε πως η Μπαρτσελόνα ήταν άτυχη απέναντι στην Ρεάλ και δεν άξιζε να χάσει ενώ σχολίασε και τη φραστική επίθεση που δέχτηκε από φίλους της ομάδας έξω από το "Καμπ Νόου" τονίζοντας πως δεν αισθάνθηκε φόβο.

Ευχαριστημένος από την ατμόσφαιρα που επικράτησε στο Καμπ Νόου το απόγευμα της Κυριακής, δυσαρεστημένος για την ήττα με 2-1 από την Ρεάλ στο Clasico και ήρεμος μετά τη φραστική επίθεση που δέχτηκε από κάποιους οπαδούς της Μπαρτσελόνα, εμφανίστηκε το απόγευμα της Τρίτης (26/10) ο Ρόναλντ Κούμαν.

Ο Ολλανδός προπονητής παραχώρησε συνέντευξη Τύπου ενόψει του εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος της Τετάρτης με την Ράγιο Βαγεκάνο, με τα λόγια του πάντως για το ματς με τους Μαδριλένους να είναι ελάχιστα καθώς τη μερίδα του λέοντος συγκέντρωσαν οι αναφορές του για τον αγώνα που προηγήθηκε.

"Μου άρεσε πολύ το παιχνίδι με την Ρεάλ, όχι φυσικά το αποτέλεσμα, αλλά η ατμόσφαιρα μετά από τόσο πολύ καιρό... Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ήμασταν άτυχοι και δεν αξίζαμε να χάσουμε.

Το αν έχεις δύσκολες στιγμές εξαρτάται από το αν νικάς ή όχι, στις μεγαλύτερες ομάδες υπάρχει περισσότερη πίεση. Ο Αντσελότι έχει βρεθεί σε πολλούς συλλόγους και τα γνωρίζει αυτά, συζητήσαμε και μου έδωσε κουράγιο", δήλωσε αρχικά ο Κούμαν, για να αναφερθεί κατόπιν στη φραστική επίθεση που δέχτηκε από οπαδούς κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο, η οποία προκάλεσε αλγεινή εντύπωση.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Δεν φοβήθηκα όταν έφυγα από το γήπεδο. Ήμουν με τη σύζυγό μου και με δύο άτομα πίσω που τραβούσαν εικόνες για ένα ντοκιμαντέρ. Δεν φοβόμουν. Σκέφτηκα αρχικά να αφήσω το αμάξι αλλά αποφάσισα να μην το κάνω.

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει λύση, για μένα είναι κοινωνικό πρόβλημα. Είναι άτομα που έχουν έλλειμμα παιδείας και δεν ξέρουν από κανόνες και αξίες.

Η ατμόσφαιρα εντός γηπέδου, ακόμα και με το σκορ στο 0-2, ήταν εντελώς διαφορετική. Δεν θα πρέπει να δίνουμε μεγάλη σημασία σε αυτά τα άτομα.

Δεν είμαι μόνο εγώ, πρέπει να ξέρετε πως είναι πολλοί οι παίκτες, μαζί με τις οικογένειές τους, που έχουν υποστεί το ίδιο πράγματα. Ίσως μένα να ήταν λίγο πιο υπερβολική η κατάσταση".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ