ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Κουλούρης: Παρελθόν απ' την Τουλούζ

Ο Ευθύμης Κουλούρης της Τουλούζ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Ρεν για τη Ligue 1 2019-2020 στο "Ροαζόν", Ρεν | Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019
Ο Ευθύμης Κουλούρης της Τουλούζ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Ρεν για τη Ligue 1 2019-2020 στο "Ροαζόν", Ρεν | Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019 © 2021 DAVID VINCENT/ASSOCIATED PRESS

Νέο σταθμό στην καριέρα του θα αναζητήσει ο Ευθύμης Κουλούρης, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με την Τουλούζ την Τρίτη, έπειτα από δύο σεζόν στη Γαλλία.

Ο Ευθύμης Κουλούρης αποχώρησε από την Τουλούζ δύο χρόνια πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του, αφού οι δύο πλευρές αποφάσισαν πως είναι προτιμότερο να λύσουν πρόωρα τη συνεργασία τους. Ο Έλληνας επιθετικός είναι ελεύθερος απ' την Τρίτη να βρει νέο σταθμό στην καριέρα του, ύστερα από μία άγονη σεζόν.

Ο Κουλούρης αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2019, με την Τουλούζ να δίνει 3.500.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ για να αποκτήσει τον 1ο σκόρερ της Super League την προηγούμενη σεζόν. Στην "παρθενική" χρονιά του στη Γαλλία, ο διεθνής επιθετικός δεν κατάφερε να διατητήσει τη φόρμα του και τα 4 γκολ σε 24 αγώνες στη Ligue 1 απέτυχαν να κρατήσουν την ομάδα στην κατηγορία. Στη Ligue 2 η κατάσταση έγινε χειρότερη, αφού έπειτα από 8 συμμετοχές και κανένα γκολ στην αρχή της σεζόν, τέθηκε οριστικά εκτός πλάνων.

Η χρονιά ολοκληρώθηκε χωρίς να χρησιμοποιηθεί ξανά, παρότι η γαλλική ομάδα έφτασε μέχρι τα μπαράζ ανόδου. Πλέον, στα 25, ο Κουλούρης είναι ελεύθερος να βρει την επόμενη ομάδα του, ύστερα απ' τις θητείες του σε ΠΑΟΚ, Ανόρθωση, Ατρόμητο και Τουλούζ.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ