ΝΑΠΟΛΙ

Κουλιμπαλί: "Θα ήταν ωραίο να αφιερώσουμε το πρωτάθλημα στον Μαραντόνα"

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί με τη φανέλα της Νάπολι σε ντέρμπι της Serie A κόντρα στην Ίντερ | 21 Νοεμβρίου 2021
Ο Καλιντού Κουλιμπαλί με τη φανέλα της Νάπολι σε ντέρμπι της Serie A κόντρα στην Ίντερ | 21 Νοεμβρίου 2021 @2021 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Η Νάπολι είναι φέτος μεταξύ των βασικών διεκδικητών του σκουντέτο και ο Καλιντού Κουλιμπαλί δεν έκρυψε την επιθυμία του να δει την ομάδα του πρωταθλήτρια, για να αφιερώσει την επιτυχία της στη μνήμη του θρυλικού Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έκανε το ποδόσφαιρο πολύ πιο φτωχό φεύγοντας από τη ζωή πριν από ακριβώς έναν χρόνο (25/11/20) και μία από τις ομάδες που επλήγησαν πολύ από την απώλειά του ήταν η Νάπολι, της οποίας άλλαξε την ιστορία ο Αργεντινός όταν έγινε κάτοικος του "Σαν Πάολο" στα μέσα της δεκαετίας του '80.

Το δέσιμο πάντως που αναπτύχθηκε από τότε μεταξύ του θρυλικού ποδοσφαιριστή και των παρτενοπέι είναι πολύ ισχυρό και αυτό μπορεί να το αντιληφθεί κάποιος και από τις δηλώσεις που έκανε ο Καλιντού Κουλιμπαλί στον τηλεοπτικό σταθμό "DAZN" εκφράζοντας την επιθυμία του πάρει το φετινό σκουντέτο η ομάδα του ιταλικού Νότου για να το αφιερώσει στον "Ντιεγκίτο".

"Εάν ήταν να διηγηθώ σε μία ταινία τη σεζόν 2021-22 της Νάπολι, θα της έδινα τον τίτλο "Στη μνήμη του Μαραντόνα". Θα ήταν ωραίο να του αφιερώναμε τη φετινή σεζόν και αν παίρναμε το σκουντέτο θα ήταν ακόμα πιο ωραίο.

Το να σκέφτεσαι πως ένας θρύλος όπως ο Μαραντόνα είχε πει τέτοια λόγια για μένα, με κάνει να αισθάνομαι τυχερός. Του είχα στείλει μία φανέλα λέγοντάς του πως τον περιμένω στην Νάπολη.

Είχα την τύχη να τον δω πριν από έναν αγώνα κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης και ήμουν πολύ ευτυχισμένος", τόνισε με δηλώσεις του ο Σενεγαλέζος διεθνής κεντρικός αμυντικός.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ