ΠΑΟΚ

Κουλιεράκης: "Τελείωσε το πρώτο μέρος, το δεύτερο είναι στην Τούμπα για να πάρουμε την πρόκριση"

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπριζ
Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπριζ EUROKINISSI SPORTS

Πεπεισμένος πως ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να ανατρέψει στην Τούμπα το εις βάρος του 1-0 από την Μπριτζ στο "Γιαν Μπρεϊντέλ" για να πανηγυρίσει την πρόκριση στους "4" του Conference League, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης.

Ο ΠΑΟΚ λύγισε στο Βέλγιο χάνοντας με 1-0 από την Μπριζ όμως ο Κοτάρσκι δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να πετύχουν και δεύτερο γκολ, πιάνοντας πέναλτι στο δεύτερο μέρος, γεγονός που κρατάει την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μέσα στο κόλπο της πρόκρισης.

Αυτή θα έρθει φυσικά αν εμφανιστεί πιο δυνατός στη ρεβάνς της Τούμπας την ερχόμενη Πέμπτη (18/04), με τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη να υποστηρίζει με δηλώσεις του στην Cosmote TV πως οι ασπρόμαυροι έχουν όλα τα φόντα για την ανατροπή.

"Δεν πήραμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, παλέψαμε από το πρώτο λεπτό. Δεχθήκαμε γκολ από δικό μας λάθος. Τελείωσε απλά το πρώτο μέρος, το δεύτερο είναι στην Τούμπα για να πάρουμε την πρόκριση. Μας έλειψε το γκολ.

Προσπαθήσαμε, ήμασταν εκεί, είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν είναι κάθε παιχνίδι το ίδιο. Θα μάθουμε από τα λάθη μας, κρατάμε τα θετικά και είμαστε έτοιμοι για τη συνέχεια.

Θα είναι άλλη η ατμόσφαιρα στην Τούμπα. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να είμαστε έτοιμοι. Θεωρώ ότι αξίζουμε πως είμαστε εδώ και το έχουμε αποδείξει", τόνισε χαρακτηριστικά ο κεντρικός αμυντικός του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ