ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κούγιας: "Θα καταθέσουμε 120 αποδεικτικά στοιχεία για την Εγκληματική Οργάνωση"

Κούγιας: "Θα καταθέσουμε 120 αποδεικτικά στοιχεία για την Εγκληματική Οργάνωση"
Ο Αλέξης Κούγιας στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού INTIME SPORTS

Πριν από την κατάθεσή του ενώπιον της ΕΕΑ, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, δήλωσε ότι συγκέντρωσε 120 αποδεικτικά στοιχεία για όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Ο Αλέξης Κούγιας είχε παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 10 Ιανουαρίου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δράση της "εγκληματικής οργάνωσης".

Ένα μήνα περίπου μετά βρέθηκε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με 120 αποδεικτικά στοιχεία, ώστε να δικαιολογήσει όσα υποστήριξε. Πριν γίνει η κατάθεση παραχώρησε δήλωση στα Μέσα.

Συγκεκριμένα ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε: "Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική ημέρα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού γιατί είναι το μόνο θεσμικό όργανο που έδειξε στις καταγγελίες της ΠΑΕ Ολυμπιακός, της οποίας είμαι νομικός σύμβουλος.

Σ' αυτό το μικρό χρονικό διάστημα και μετά την κλήση συγκεντρώσαμε 120 αποδεικτικά στοιχεία, ντοκουμέντα, τα οποία σήμερα θα τα καταθέσουμε. Συνεργαστήκαμε πολύ σκληρά με τους συνεργάτες μου αλλά και με τους συναδέλφους μου στην υπηρεσία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, την κυρία Παναγιώτου και τον κύριο Καρπετόπουλο.

Δεν είναι η μήνυση για την "Εγκληματική Οργάνωση" όμως είναι όλα τα στοιχεία τα οποία προκύπτουν των όσων είπα στη Συνέντευξη Τύπου, ως αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ως νομικός σύμβουλος, όπου ανέδειξα περιγραφικά και όχι με λεπτομέρειες τη δράση της "Εγκληματικής Οργάνωσης" που ουσιαστικά ελέγχει την ΕΠΟ, ελέγχει την ΚΕΔ και ουσιαστικά δηλητηριάζει και τα τρία πρωταθλήματα με απώτερο σκοπό την αποκομιδή εκατομμυρίων ευρώ από το παράνομο στοίχημα.

Θα αναλύσω στον κύριο πρόεδρο και στα μέλη της επιτροπής όλα αυτά τα στοιχεία και θα παραδώσω ένα πολυσέλιδο υπόμνημα και τα 118 - 120 ντοκουμέντα, τα οποία θα πρέπει να μελετήσει η επιτροπή".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ