ΚΑΣΕΤΑ GATE

Κούγιας: "Ο Μπέος στήνει όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο"

Κούγιας: "Ο Μπέος στήνει όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο"
INTIME SPORTS

Χείμαρρος ήταν ο Αλέξης Κούγιας σε παρεμβολή του στην εκπομπή "Η Δίκη" στο Βlue Sky μιλώντας με βαριές κουβέντες για τον Αχιλλέα Μπέο, μετά την μήνυση κατά του προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου. "Να έρθει στην καφετέρια στην Πλατεία Ελευθερίας να μας συλλάβει" η απάντηση Μπέου που κυμάνθηκε σε ανάλογο ύφος.

Πανικός δημιουργήθηκε στον τηλεοπτικό "αέρα" της εκπομπής "Η Δίκη" στο Βlue Sky με τον διαξιφισμό των Αλέξη Κούγια και Αχιλλέα Μπέου να συνεχίζεται.

Πρώτος έκανε παρεμβολή ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ που αναζητούσε από το απόγευμα στον Βόλο τον Μπέο μετά την μήνυση που του έκανε. Καυστικές απαντήσεις από την πλευρά του "ισχυρού" άνδρα του Βόλου.

Από το απόγευμα της Δευτέρας είμαι στο Βόλο. Είναι αναληθείς οι ανακοινώσεις και έχει γίνει πλαστογραφία εις βάρος μου. Δεν έχω καμία δίωξη από κανέναν" είπε αρχικά ο Κούγιας.

" Εχει δρόμο αυτή η ιστορία. Εχω δώσει σε 2 χρόνια 5.500.000 ευρώ στην Παναχαϊκή. Αν κάποιοι θέλουν να προσβάλουν την αξιοπιστία μου, δεν ξέρω τι να πω. Είμαι κορυφαίος μάρτυρας. Αυτό θα γίνει μπούμερανγκ για κάποιους και σε λίγες μέρες θα τρέχουν.

Η ιστορία αυτή βρωμάει πολύ, από τον Γενάρη έχει βγει στο προσκήνιο. Εις γνώσης τους δεν εμφανίζουν ασφαλιστικές ενημερότητες. Αυτό γίνεται χρόνια. Εχω βρει ανταπόκριση από ΕΠΟ, εισαγγελείς και άλλους φορείς" και συμπλήρωσε:

" Ο Μπέος στήνει όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. 'Ολοι όσοι νομίζουν ότι θα τελειώσει η ιστορία με μια ή δυο φορολογικές ενημερότητες είναι γελασμένοι. Εχει γίνει απάτη εναντίον του ελληνικού δημοσίου. Θα ανοίξει ο ασκός του αιόλου.

Υπάρχουν και υπάλληλοι που είχαν ανοίξει "μαγαζί" στην ΕΠΟ και λειτουργούσε για ιδιοκτήτες λαμόγια ΠΑΕ. Η εισαγγελεία θα ψάξει για τα προηγούμενα 12 χρόνια, τι είχε γίνει" είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας που νωρίτερα μέσω του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ Παναχαϊκής είχε εκδώσει την παρακάτω ανακοίνωση:

Η ανακοίνωση της Παναχαϊκής

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ανακοινώνει ότι σήμερα 20-6-2011 και ώρα 19:00 ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ Αλέξιος Κούγιας υπέβαλλε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος του Αχιλλέα Μπέου και των μελών της διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου, όπως τα ονόματα τους αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Αμέσως κατά του Αχιλλέα Μπέου και των μελών της διοικήσεως του Ολυμπιακού Βόλου άρχισε αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη τους και αυτή τη στιγμή καταζητούνται από την αστυνομική διεύθυνση Βόλου.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ Αλέξιος Κούγιας είχε προσωπική επαφή με τον επικεφαλής της αστυνομικής διευθύνσεως Βόλου κύριο Κάτσικα ο οποίος του υποσχέθηκε ότι η αστυνομική διεύθυνση Βόλου, θα κάνει όλες τις ενέργειες για να συλληφθούν οι δράστες στα όρια του αυτοφώρου το οποίο εκπνέει αύριο βράδυ τα μεσάνυχτα".

Μπέος: "Η δικιά μου περουσία είναι ο λόγος μου και ο αντρισμος μου"


Λίγα λεπτά μετά την παρέμβαση του Αλέξη Κούγια τον λόγο από τον Κυριάκο Θωμαϊδη ζήτησε και ο Αχιλλέας Μπέος για να απαντήσει και να τοποθετηθεί σε όσα ανέφερε ο ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής.

" Ο λόγος που παίρνω τηλέφωνο, είναι πως εμείς στο Βόλο όλα τα μέλη του Δ.Σ. είμαστε μαζεμένοι και πίνουμε καφέ. Στο καφέ liberta στην Πλατεία Ελευθερίας και δεν ανησυχούμε από μια μήνυση ενός μυθομανή.

Θα βγάλω και ανακοίνωση να ζητήσω ποιες ομάδες έχουν πρόβλημα για να ξέρουν τι έκαναν. Ως νομικός έχει τακτική και έκανε αυτό το πράγμα και σκαρφίστηκε να ξεφύγει. Πήγε και έκανε μια μήνυση εναντίον ενός λογιστή της ΕΠΑΕ, εναντίον του Χρυσικόπουλου, και ασκήθηκε ποινική δίωξη και θα πάει στο δικαστήριο.

Το δικαστήριο θα κρίνει ποιος είναι ένοχος και ποιος είναι αθώος. Καλώ όλες τις ομάδες που έχουν πρόβλημα να κάνουν μηνύσεις" είπε αρχικά μεταξύ άλλων ο Μπέος.

Εν συνεχεία επιτέθηκε φραστικά στον Κούγια, λέγοντας: " Για προσωπική του χρήση την έβγαλε την μήνυση. Για τα παραμύθια της χαλιμάς που είπε πως δεν εισπράττει λεφτά αλλά επιταγές. Αυτή την στιγμή είναι τιμωρημένος ο Κούγιας.

Θα κρίνουν οι δικαστές τι θα γίνει όχι να κρίνει ο Κούγιας τι δουλειά θα κάνουν. Αυτό το επιδιώκει για να έχει δημοσιότητα και να βγαίνει στα μεσημεριανά και τον Λαζόπουλο.

Εχει κάνει χρίσει πλαστού εγγράφου και όπως έκανε χρήση πλαστών κασετών, έκανε χρίση πλαστής φορολογικής ενημερότητας.

Θα το πάω μέχρι τέρμα. Έβγαινε σε εκπομπές και έριχνε λάσπη με προϊόν υποκλοπής. Η δικιά μου περιουσία είναι ο λόγος μου και ο αντρισμός μου. Γι' αυτό φοράω παντελόνια.

Έχω πει επανεληιμένος πως όταν έχω διάθεση παίζω στοίχημα και δεν γνωρίζω περί Μαλαισίες και Σιγκαπούρες."

TAGS ΚΑΣΕΤΑ GATE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ