ΚΑΣΕΤΑ GATE

Κούγιας για στημένα ματς και "κουκούτσια"

Κούγιας για στημένα ματς και "κουκούτσια"
Κούγιας INTIME SPORTS

Για "κουκούτσια",περίεργα πονταρίσματα, στημένα ματς και παράγοντες που έχουν κερδίσει εκατομμύρια μίλησε και πάλι ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος ήθελε να καταγγείλει νέα γεγονότα σε ότι αφορά το στοίχημα και ύποπτα ματς κάτι που θα απασχολήσει τις εισαγγελικές αρχές μαζί με τα προηγούμενα θέματα.

Αλλη μια νέα δικογραφία θα απασχολήσει τις αρχές της Εισαγγελίας μετά τις νέες καταγγελίες του Αλέξη Κούγια το πρωί της Τετάρτης.

Ο γνωστός ποινικολόγος ήθελε να καταγγείλει νέα γεγονότα σε ότι αφορά το στοίχημα και ύποπτα ματς και όσα ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό, αφού έλειπε η γραμματέας του εισαγγελέα.

Χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του:

" Με κάλεσε ο κ. Σιμιτζόγλου να συμπληρώσω την πρώτη κατάθεσή μου. Έδωσα συγκεκριμένα στοιχεία τα οποία έχει δώσει και συνάδελφός σας δημοσιογράφος. Η φράση κουκούτσια που ακούγεται στις κασέτες νόμιζα ότι αφορούσε τη μεροληπτική διαιτητική συμπεριφορά που έλεγε (κόψε το καρπούζι στη μέση και δώσε τα κουκούτσια στην ίδια ομάδα).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου αυτό αφορά σε στοιχηματική έκφραση. Τα στοιχηματικά παράνομα αλλά και νόμιμα γραφεία δεν εννοούν μόνο την μεροληπτική διαιτητική συμπεριφορά αλλά και το πολύ χοντρό παιχνίδι που γίνεται το οποίο αναφέρεται σε κάρτες, κόρνερ, αποβολές ακόμη και πέναλτι τα οποία είναι στοιχεία που δεν γνώριζα.

Όποιος αναδείξει αυτά τα στοιχεία και τα συγκρίνει με όσα φέρεται να λέει ο Μπέος στις κασέτες καταλαβαίνει ότι η παρέμβαση του Μπέου είτε αυτή είναι δωροδοκία είτε εκβίαση αφορά το στοίχημα και δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα Αρης-Παναθηναϊκός.

Και έτσι καταρρέει το επιχείρημα του Μπέου ότι είναι «αδύνατο να επηρέασα τον Μπέο» και αυτός δεν έδωσε πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού".

Στην συνέχεια, ο γνωστός ποινικολόγος, μίλησε για συγκεκριμένα παιχνίδια τα οποία είναι ύποπτα:


" Θα μιλήσω και για άλλα παιχνίδια για παράδειγμα το Ηλιούπολη-Λεβαδειακός... είναι πρωτοφανές το γεγονός ότι την τελευταία ώρα και ενώ ο Λεβαδειακός ηττήτο με 2-0 έγιναν εκπληκτικά πονταρίσματα υπέρ της νίκης του και πρέπει να διερευνηθεί.

Οι πληροφορίες που ήρθαν σε εμένα αφορούν και τον Αστέρα Τρίπολης. Μου ήρθαν αδιάσειστα στοιχεία μέσα από το ίντερνετ αλλά και από ανθρώπους που γνωρίζουν από στοίχημα που φαίνεται ότι υπάρχει μια αξιοπερίεργη ακραία στοιχηματική συμπεριφορά στα παιχνίδια του Αστέρα Τρίπολης όταν παίζει εντός Τρίπολης και όταν παίζει εκτός Τρίπολης.

Η ίδια ακραία συμπεριφορά υπάρχει και σε άλλα παιχνίδια της Β΄ Εθνικής. Όπως στην Ηλιούπολη στον Διαγόρα Ρόδου στον Αγροτικό Αστέρα Θεσ..... Και ενώ σε άλλα παιχνίδια παίζονται ποσά έως 10.000 ευρώ σε αυτά τα παιχνίδια παίζονται από 200 έως 400.000 ευρώ.

Έλεγα πώς ο Τσακογιάννης μπήκε στο ποδόσφαιρο (τις μετοχές της ομάδας τις έχει η γυναίκα του, αυτή εμφανίζεται)... Ο Πανθρακικός έχει αγοραστεί από έναν επιχειρηματία.

Σε ανάλυση όλων των παιχνιδιών του Αστέρα Τρίπολης είναι εκπληκτικό το ποντάρισμα που γίνεται. Ακούστε... αν μάλιστα ισχύει... ότι ο Δημήτρης ο Μποροβήλος..ο πρώην γενικός διευθυντής του Αστέρα Τρίπολης, αδερφός του νυν πρόεδρου Γιώργου Μποροβήλου, που είναι αντιπρόεδρος της Σούπερ Λίγκα έχει 13 εκατομμύρια ευρώ στους λογαριασμούς του τότε είναι χρυσή ευκαιρία να ερευνηθούν αυτά και να γίνει κάθαρση στο ποδόσφαιρο".

TAGS ΚΑΣΕΤΑ GATE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ