ΑΡΗΣ

Κουέστα: "Το πρώτο γκολ θα το βάλει ο κόσμος, τα υπόλοιπα εμείς"

Ο Χούλιαν Κουέστα στη διάρκεια της αναμέτρησης Μακάμπι Τελ Αβίβ - Άρης | 4 Αυγούστου 2022
Ο Χούλιαν Κουέστα στη διάρκεια της αναμέτρησης Μακάμπι Τελ Αβίβ - Άρης | 4 Αυγούστου 2022 EUROKINISSI

Ο γκολκίπερ του Άρη, Χούλιαν Κουέστα, με επίσημη δήλωση του στην ιστοσελίδα της ομάδας της Θεσσαλονίκης εξέφρασε την πίστη του με τη βοήθεια του κόσμου του συλλόγου της Θεσσαλονίκης μπορεί να έρθει η πρόκριση επί της Μακάμπι παρά το 2-0 του πρώτου αγώνα.

Ο γκολκίπερ του Άρη, Χούλιαν Κουέστα, με επίσημη δήλωση του στην ιστοσελίδα της ομάδας της Θεσσαλονίκης εξέφρασε την πίστη του με τη βοήθεια του κόσμου του συλλόγου της Θεσσαλονίκης μπορεί να έρθει η πρόκριση επί της Μακάμπι την Πέμπτη (11/8, 21:00, Novasports Prime, LIVE από SPORT24).

"Είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά και ψυχολογικά για τη ρεβάνς με τη Μακάμπι. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο το έργο μας, αλλά όλα τα παιδιά το πιστεύουμε. Είμαστε αποφασισμένοι και θα δώσουμε τα πάντα για να ανατρέψουμε το 2-0 του πρώτου αγώνα.

Δουλέψαμε καλά τις τελευταίες μέρες και αύριο το βράδυ ο κόσμος θα δει τον πραγματικό Άρη. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και θα δώσουμε και παραπάνω από το 100% των δυνατοτήτων μας για να πάρουμε την πρόκριση.

Εννοείται ότι αύριο χρειαζόμαστε όσο ποτέ τον κόσμο στο πλευρό μας και είμαι σίγουρος ότι θα τον έχουμε. Το γεμάτο γήπεδο θα μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε και όλοι μαζί ομάδα και κόσμος θα ξεπεράσουμε τον εαυτό μας για να προκριθούμε.

Το πρώτο γκολ θα το βάλει ο κόσμος μας και τα υπόλοιπα θα τα κάνουμε εμείς. Πάμε Αρειανάρα!"

TAGS ΑΡΗΣ CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ