Κούμαν: “Ο Ντάμφρις πέρασε από ιατρικά για την Ρεάλ, θα προτιμούσα να πήγαινε στην Μπαρτσελόνα”

Ο Ρόναλντ Κούμαν επιβεβαίωσε τη μετακίνηση του Ντένζελ Ντάμφρις από την Ίντερ στην Ρεάλ αποκαλύπτοντας πως ο διεθνής Ολλανδός φουλ-μπακ πέρασε από ιατρικά για τους μερένγκες, με τον ίδιο να παραδέχεται πως θα ήθελε να τον δει να πηγαίνει στην Μπαρτσελόνα.
Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί από την Ρεάλ όμως ένας από τους παίκτες που ζήτησε από τον Φλορεντίνο Πέρεθ ήταν ο Ντένζελ Ντάμφρις και ο ισχυρός άνδρας των μερένγκες που διεκδικεί την ερχόμενη Κυριακή την παραμονή του στην προεδρία μέσω των εκλογών του συλλόγου, φρόντισε να ικανοποιήσει την επιθυμία του.
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από Ισπανία και Ιταλία, οι Μαδριλένοι ενεργοποίησαν ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ που είχε στο συμβόλαιό του με την Ίντερ, με τον Ολλανδό διεθνή δεξιό φουλ-μπακ να αποδέχεται τη νέα πρόκληση στην καριέρα του υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το 2030.
“Ναι, ο Ντάμφρις πέρασε από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Ρεάλ κοντά στο Ζέιστ. Δεν ξέρω αν έχει κλείσει οριστικά η υπόθεση αλλά θα προτιμούσα να πήγαινε στην Μπαρτσελόνα.
Εάν ολοκληρωθεί η μεταγραφή, θα είναι κάτι το φανταστικό για τον Ντένζελ. Εάν υπάρχει κάποιος που το αξίζει, είναι αυτός”, τόνισε ο Ρόναλντ Κούμαν μετά από τη φιλική ήττα της Ολλανδίας από την Αλγερία, με τον τεχνικό των οράνιε να συγχαίρει τον Ντάμφρις για την επικείμενη μεταγραφή του στην Ρεάλ αλλά να μην κρύβει και τα αισθήματά του υπέρ των μπλαουγκράνα τους οποίους έχει υπηρετήσει ως παίκτης και προπονητής.