Κουλιεράκης και Τζίμας αντάμωσαν ξανά: Τα χαμογελά, η selfie και οι αγκαλιές των δύο διεθνών

Η Μπράιτον αντιμετώπισε τη Βόλφσμπουργκ και ο Κώστας Κουλιεράκης μοιράστηκε στο Instagram φωτογραφίες από το reunion με τον Στέφανο Τζίμα.
Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και ο Στέφανος Τζίμας ξεκίνησαν την καριέρα τους στον ΠΑΟΚ, ωστόσο έκαναν αμφότεροι το βήμα στο εξωτερικό. Ο πρώτος ετοιμάζεται για μια ακόμη σούπερ σεζόν με τη Βόλφσμπουργκ, ενώ ο δεύτερος ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά του στην Premier League με την Μπράιτον.
Ωστόσο οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στο Amex Stadium (για το φιλικό της Μπράιτον με τη Βόλφσμπουργκ) και μετά το ματς ο “Κούλιε’ μοιράστηκε φωτογραφίες τους. “Τι όμορφο συναίσθημα να συναντάς καλούς φίλους και αγαπημένα πρόσωπα ξανά από κοντά”, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του με τον Τζίμα να του απαντά ότι τον αγαπάει.