ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κοστίνια για Ολυμπιακό: "Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τίποτα, εκτός από το ότι θα είμαι στη Ρίο Άβε μέχρι το τέλος της σεζόν"

Ο Κοστίνια με τη φανέλα της Ρίο Άβε
Ο Κοστίνια με τη φανέλα της Ρίο Άβε PEDRO LOUREIRO/SPORT PRESS PHOTO VIA ALAMY/VISUALHELLAS.GR

Το όνομα του παίκτη της Ρίο Άβε, Κοστίνια, έχει συνδεθεί τις τελευταίες μέρες με τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό, με τον δεξιό μπακ να απαντάει σε σχετική ερώτηση και να δηλώνει για την ώρα προσηλωμένος στις υποχρεώσεις της πορτογαλικής ομάδας.

Τελειωμένη θεωρείται η μεταγραφή του Πορτογάλου Κοστίνια στον Ολυμπιακό, με τους "ερυθρόλευκους" να καταβάλλουν 2.5000.000 ευρώ στη Ρίο Άβε για το 70% των δικαιωμάτων του και το δεξί μπακ να εντάσσεται στην ομάδα του Πειραιά το καλοκαίρι του 2024.

Μία μεταγραφή που πραγματοποιήθηκε λίγες μέρες μετά την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της πορτογαλικής ομάδας από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Την ώρα, λοιπόν, που η μετακόμιση είναι κλεισμένη, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής της Ρίο Άβε κρατάει κλειστά τα χαρτιά του, καθώς σε συνέντευξη που παραχώρησε σε μέσο της χώρας του, απέφυγε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση.

"Είμαι συγκεντρωμένος στη Ρίο Άβε, δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τίποτα, εκτός από το ότι θα είμαι εδώ μέχρι το τέλος της σεζόν", ανέφερε αρχικά ο Κοστίνια, πριν προσθέσει ότι όνειρό του είναι να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο.

"Θα φανεί σύντομα αν θα μείνω μία ή τρεις σεζόν, αλλά όνειρό μου είναι να παίξω μια μέρα στο Champions League ή σε πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ