ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ

Κωστένογλου: "Κάναμε δώρα στα δύο πρώτα γκολ, η Ελλάδα θα καθαρίσει την πρώτη θέση"

Ο Νίκος Κωστένογλου κατά τη διάρκεια του αγώνα της Κύπρου με την Εθνική Ελλάδας στο Nations League | 9 Ιουνίου 2022
Ο Νίκος Κωστένογλου κατά τη διάρκεια του αγώνα της Κύπρου με την Εθνική Ελλάδας στο Nations League | 9 Ιουνίου 2022 INTIME

Ο Νίκος Κωστένογλου εμφανίστηκε απογοητευμένος από το άσχημο πρώτο 20λεπτο απέναντι στην Ελλάδα και την αποτυχία της Κύπρου να σκοράρει στο ματς, ενώ εξέφρασε την άποψη πως η ομάδα του Πογέτ θα καταλάβει την πρώτη θέση στον όμιλο.

Η εθνική Κύπρου ταξίδεψε στο Πανθεσσαλικό με καλή ψυχολογία έχοντας πάρει τον πρώτο της βαθμό στο Nations League με το 0-0 απέναντι στην Βόρεια Ιρλανδία, όμως απέναντι στην Ελλάδα δεν μπόρεσε να προβάλλει αντίσταση με αποτέλεσμα να χάσει με 3-0 και να παραμείνει στην τελευταία θέση του ομίλου.

Το γεγονός μάλιστα πως δεν κατάφερε να δυσκολέψει το έργο εκείνης του Γκουστάβο Πογέτ ήταν κάτι που προβλημάτισε εντονα τον Νίκο Κωστένογλου, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της Nova.

"Είχαμε στόχο να ακολουθήσουμε το πλάνο μας αλλά στο πρώτο 20λεπτο δεχτήκαμε δύο γκολ από δώρα και έτσι ανατράπηκαν τα πάντα.

Στο τέλος του πρώτου μέρους είχαμε την κλασική ευκαιριά να πετύχουμε έστω ένα γκολ που δικαιούμασταν για να έχουμε ψυχολογία αλλά δεν το βρήκαμε.

Δυστυχώς δεχτήκαμε και τρίτο γκολ και ουσιαστικά τελείωσε το ματς. Θα πρέπει τώρα να αφήσουμε αυτό το ματς αφού έχουμε εκείνο με την Βόρεια Ιρλανδία μπροστά μας.

Είναι το τέταρτο ματς μέσα σε δύο εβδομάδες που είναι δύσκολο για όλες τις ομάδες και επιβάλλεται να συγκεντρωθούμε", τόνισε ο προπονητής της Κύπρου, ο οποίος σε ερώτηση για το πώς είδε την Εθνική Ελλάδας, είπε:

"Η Εθνική πήρε δίκαια τη νίκη, πιστεύω ότι θα κερδίσει το ματς με το Κόσοβο και θα είναι η πρωτοπόρος του ομίλου καθαρίζοντας την πρόκριση".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ NATIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ