ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόσοβο - Ισπανία 0-2: Νίκη και προβάδισμα για την πρωτιά στον όμιλο της Ελλάδας

Παίκτες της Ισπανίας πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν στην αναμέτρηση με το Κόσοβο για τον 2ο προκριματικό όμιλο της ευρωπαϊκής ζώνης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο "Φαντίλ Βόκρι", Πρίστινα | Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021
Παίκτες της Ισπανίας πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν στην αναμέτρηση με το Κόσοβο για τον 2ο προκριματικό όμιλο της ευρωπαϊκής ζώνης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο "Φαντίλ Βόκρι", Πρίστινα | Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021 © 2021 VISAR KRYEZIU/ASSOCIATED PRESS

Η Ισπανία έκανε το χρέος της απέναντι στο Κόσοβο στην Πρίστινα, έφτασε σε δύσκολη νίκη με 2-0 και πήρε σημαντικό προβάδισμα για την 1η θέση του 2ου προκριματικού ομίλου της ευρωπαϊκής ζώνης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, όπου βρίσκεται κι η Εθνική Ελλάδας.

Η Ισπανία τα χρειάστηκε με αντίπαλο το Κόσοβο στην Πρίστινα, ωστόσο έφτασε στη νίκη με 2-0 για την 6η αγωνιστική του 2ου προκριματικού ομίλου της ευρωπαϊκής ζώνης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, όπου βρίσκεται κι η Εθνική Ελλάδας.

Οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές στιγμές στο 1ο μέρος, με δοκάρι του Ελμπασάν Ρασάνι και ευκαιρία του Μίλοτ Ράσιτσα που έβγαλε ο Ουνάι Σιμόν. Το μομέντουμ ήταν με τους Κοσοβάρους, όμως στο 32' μία υπέροχη ομαδική προσπάθεια της "φούρια ρόχα" κατέληξε στο σουτ του Πάμπλο Φορνάλς για το 1-0.

Το 2ο ημίχρονο είχε την ίδια εικόνα. Οι γηπεδούχοι ήταν επικίνδυνοι, απειλούσαν την ομάδα του Τζούλεν Λοπετέγκι, όμως δεν κατάφερναν να βρουν το γκολ. Στην τελευταία φάση του αγώνα το πλήρωσαν, όταν ο Φεράν Τόρες έγραψε το 2-0 και αύξησε τη διαφορά της Ισπανίας από τη 2η Σουηδία, ύστερα από την ήττα των Σκανδιναβών στην Ελλάδα.

Η βαθμολογία του 2ου προκριματικού ομίλου

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής


TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ