ΑΕΚ

Κοσμάς: "Είναι ένας όμιλος Champions League, πιστεύουμε στην ομάδα μας"

Κοσμάς: "Είναι ένας όμιλος Champions League, πιστεύουμε στην ομάδα μας"
Ο Γιώργος Κοσμάς INTIME

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Κοσμάς, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι είναι ένας όμιλος Champions League αλλά στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο υπάρχει πίστη. Τι δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ράντεκ Κουχάρσκι.

Η ΑΕΚ δεν απέφυγε τα δύσκολα, καθώς κληρώθηκε στους ομίλους του Europa League με Άγιαξ, Μαρσέιγ και Μπράιτον. Ο αντιπρόεδρος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, Γιώργος Κοσμάς ανέφερε μεταξύ άλλων στην COSMOTE TV ότι υπάρχει πίστη στην Ένωση, παρότι πρόκειται για έναν όμιλο επιπέδου Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Κοσμάς στην COSMOTE TV: "Η επιδίωξη μας ήταν να βρεθούμε στους ομίλους του Champions League. Προσπαθήσαμε σκληρά, δεν τα καταφέραμε αλλά ο όμιλος είναι επιπέδου Champions League. . Πιστεύουμε στην ομάδα μας. Είναι ένας όμιλος Champions League παρότι είμαστε στο Europa. Αυτό είναι ένα μεγάλο κίνητρο για τον οργανισμό ΑΕΚ και την ομάδας και για να σταθούμε στο ύψος.

Θέλαμε πολύ την πρόκριση κόντρα στην Αντβέρπ και στεναχωρηθήκαμε αλλά το κεφάλι έχει σηκωθεί ψηλά και δεν μπορείς να μένεις πίσω. Έχουμε ένα ακόμη κίνητρο για να σηκώσουμε κεφάλι και να κοιτάξουμε στα μάτια τόσο μεγάλες ομάδες".

Στο ίδιο μήκος κύματος στάθηκε και ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ράντεκ Κουχάρσκι, ο οποίος τόνισε ότι ο όμιλος είναι δύσκολος, όμως στο ποδόσφαιρο όλα είναι ανοικτά και η ΑΕΚ θα κυνηγήσει τη διάκριση.

Κουχάρσκι: "Είναι δύσκολη η κλήρωση"

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πολωνός τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ: "Σήμερα είμαστε στην κλήρωση του Europa League, αλλά ο Άγιαξ και η Μαρσέιγ πέρυσι αγωνίζονταν στο Champions League. Είναι δύσκολη η κλήρωση, αλλά πρεπει να το διαχειριστεί η ΑΕΚ.

Για το αν ΑΕΚ μπορεί να ονειρεύεται για διάκριση: «Ναι, πιστεύουμε στις δυνατότητές μας. Είναι δύσκολος ο όμιλος, αλλά εμείς πιστεύουμε στους εαυτούς μας, και θα προσπάθήσουμε για το καλύτερο".

Για το τι πιθανότητες δίνει στην ΑΕΚ για να συνεχίσει: "Είναι δύσκολο το γκρουπ, και δύσκολα μπορείς να κάνεις πρόβλεψεις. Πιστεύουμε στις δυναότητες της ομάδες, στους παίκτες, τους φίλους μας και θα παλέψουμε για τη δεύτερη ή την τρίτη θέση. Όλα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ