ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κορμπεράν: "Θετικό ότι δεν τα παρατήσαμε, αν όλα πήγαιναν καλά δεν θα ήμουν εδώ"

Κορμπεράν: "Θετικό ότι δεν τα παρατήσαμε, αν όλα πήγαιναν καλά δεν θα ήμουν εδώ"
EUROKINISSI

Ο Κάρλος Κορμπεράν μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές του έδειξαν καλή συμπεριφορά.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Ο Κάρλος Κορμπεράν, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στον ερυθρόλευκο πάγκο, τόνισε πως η ομάδα του δεν τα παράτησε και οι παίκτες του έδειξαν καλή συμπεριφορά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κορμπεράν:

Για το ματς: "Θέλαμε να πετύχουμε το αποτέλεσμα, το μόνο που καταφέραμε ήταν η ισοπαλία. Το πιο σημαντικό ήταν η συμπεριφορά των παικτών, την οποία βελτιώσαμε. Κάποιες στιγμές δεν ήμασταν καλοί ούτε στην άμυνα, ούτε στην επίθεση. Σε αυτή την κατάσταση δεν μπορείς εύκολα να δεις την καλή συμπεριφορά, Αφού δεχθήκαμε το γκολ, η ομάδα θα μπορούσε να παραδοθεί, εάν θυμόταν το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας. Είναι θετικό ότι η ομάδα δεν τα παράτησε και κυνήγησε το γκολ".

Για το επόμενο ματς: "Πρέπει να βελτιώσουμε τα πράγματα, το επίπεδο της ομάδας. Να είμαστε ανταγωνιστικοί. Είναι ξεκάθαρο πως αν όλα πήγαιναν καλά δεν θα ήμουν εδώ".

Για το τι είπε στους παίκτες του μετά το ματς: "Ότι η συμπεριφορά τους ήταν καλή, όμως σε κάποια σημεία δεν αμυνθήκαμε και δεν επιτεθήκαμε καλά, μας δυσκόλευσε στο να κυριαρχήσουμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ