ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κορμπεράν: "Όλα για όλα στη ρεβάνς για την πρόκριση"

Ο Κάρλος Κορμπεράν στη διάρκεια του αγώνα Απόλλων Λεμεσού - Ολυμπιακός | 18 Αυγούστου 2022
Ο Κάρλος Κορμπεράν στη διάρκεια του αγώνα Απόλλων Λεμεσού - Ολυμπιακός | 18 Αυγούστου 2022 EUROKINISSI

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κάρλος Κορμπεράν, υποστήριξε με τη λήξη της αναμέτρησης στην Κύπρο πως η ομάδα του ήταν καλύτερη από το 25' έως το 65' άξιζε ένα ακόμη γκολ και έχει στο μυαλό της μόνο την πρόκριση στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο Ολυμπιακός αναδείχτηκε ισόπαλος με τον Απόλλωνα Λεμεσού στην Κύπρο (1-1) και η πρόκριση στους ομίλους του Europa League θα κριθεί σε μια εβδομάδα στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο τεχνικός των "ερυθρόλευκων", Κάρλος Κορμπεράν, μετά το τέλος της αναμέτρησης υποστήριξε με δηλώσεις του στην Cosmote TV.

Για το αν θεωρεί δίκαιο το αποτέλεσμα:

"Δεν ξεκινήσαμε καλά μπήκαμε άσχημα, αργήσαμε να προσαρμοστούμε στην άμυνα και η αρχή ήταν κακή για εμάς. Όμως από το 25' έως το 65' η ομάδα βελτιώθηκε πολύ σε άμυνα και επίθεση, καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και είχαμε και ευκαιρίες για να πετύχουμε και ένα δεύτερο γκολ".

Για το ντεμπούτο του Χουάνγκ με τον Ολυμπιακό:

"Ο Χουάνγκ έκανε ένα παιχνίδι ανάλογο των δυνατοτήτων που έχει και έδειξε πως θα είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς στη διάρκεια της σεζόν".

Για το τι να περιμένει κανείς από τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς:

"Περιμένουμε τον Ολυμπιακό να μπει με όλες του τις δυνάμεις για να πάρει τη νίκη και να πάρει την πρόκριση στο Europa League καθώς δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο μυαλό μας".

Για το αν η ομάδα έχει δείξει βελτίωση από τότε που ανέλαβε:

"Υπάρχουν στιγμές μέσα στους αγώνες που η ομάδα δείχνει σημάδια βελτίωσης αλλά υπάρχουν πολλά που πρέπει να δουλέψουμε ακόμα για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ