ΚΑΣΕΤΑ GATE

Koriopolis: Βγαίνει η απόφαση για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων του 2011

Στιγμιότυπο από την αίοθουσα του Εφετείου Αθηνών όπου διεξάγεται η δίκη της "Χρυσής Αυγής" την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Στιγμιότυπο από την αίοθουσα του Εφετείου Αθηνών όπου διεξάγεται η δίκη της "Χρυσής Αυγής" την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Την Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου, θα ανακοινωθούν οι τελεσίδικες αποφάσεις για τους κατηγορούμενους αναφορικά με το σκάνδαλο των στημένων αγώνων του 2011, γνωστό και ως Koriopolis.

Την Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου, θα ανακοινωθούν οι τελεσίδικες αποφάσεις για τους κατηγορούμενους αναφορικά με το σκάνδαλο των στημένων αγώνων του 2011.

Έπειτα από έξι μήνες συνεδριάσεων, ολοκληρώθηκε στις 10 Ιανουαρίου η ακροαματική διαδικασία στην εφετειακή δίκη της υπόθεσης. Μετά και τις τελευταίες αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης, το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων ανακοίνωσε πως θα κάνει γνωστή την απόφασή του για τους κατηγορούμενους.

Η εισαγγελέας της έδρας, Ευδοκία Πούλου, έχει προτείνει να κηρυχθούν ένοχοι οι 25 εκ των κατηγορούμενων, μεταξύ των οποίων οι Αχιλλέας Μπέος, Γιώργος Τσακογιάννης, Γιώργος Μποροβήλος, Δημήτρης Μπάκος, Γιάννης Κομπότης, Νίκος Παντελής.

Πάντως, πρέπει να τονιστεί πως οι ΠΑΕ, μέλη των οποίων εμπλέκονται στην υπόθεση, δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα, διότι οι υποθέσεις τους έχουν κριθεί στα πειθαρχικά όργανα του ποδοσφαίρου και εκεί είχαν αθωωθεί.

TAGS ΚΑΣΕΤΑ GATE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ