ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Κοπμάινερς: "Είπα στην Αταλάντα ότι θέλω να φύγω, για κάποιες ομάδες θα άντεχα και τη βροχή στην Αγγλία"

Ο Κουπμάινερς
Ο Κουπμάινερς @ 2023 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Ο Τεν Κοπμάινερς αποκάλυψε πως έχει ζητήσει από την Αταλάντα να αποχωρήσει στο φινάλε της σεζόν, επιβεβαιώνοντας συνάμα το ενδιαφέρον για εκείνον τόσο από την Γιουβέντους όσο και από συλλόγους της Premier League.

Ο Τεν Κοπμάινερς αποτελεί έναν από τους καλύτερους μέσους που αγωνίζονται τα τελευταία χρόνια στην Serie A αγωνιζόμενος με την Αταλάντα και το γεγονός αυτό έχει ως αποτέλεσμα να προσελκύσει ενδιαφέρον από πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Μεταξύ αυτών είναι η Γιουβέντους, με τον 26χρονο Ολλανδό να παραδέχεται σε συνέντευξή του σε μέσο της πατρίδας του πως έχει ζητήσει ήδη από τους μπεργκαμάσκι να αποχωρήσει στο φινάλε της σεζόν και πως έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον ίδιο τόσο η ομάδα του Τορίνου όσο και σύλλογοι της Premier League.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Είπα στους ανθρώπους της Αταλάντα ότι θέλω να φύγω το καλοκαίρι. Πέρυσι, υπήρχε σοβαρό ενδιαφέρον από την Νάπολι, αλλά δεν επιτεύχθηκε συμφωνία μεταξύ των δύο διοικήσεων.

Ελπίζω φέτος πως θα υπάρχουν επιλογές για να τις σκεφτεί η ομάδα. Η σύντροφός μου και εγώ απολαμβάνουμε την Ιταλία αλλά για μερικές ομάδες στην Αγγλία θα άντεχα τον καιρό εκεί", τόνισε αφοπλιστικά ο Κοπμάινερς, και πρόσθεσε:

"Θα έλεγα ψέματα αν ισχυριζόμουν πως δεν υφίσταται ενδιαφέρον για μένα από την Γιουβέντους και συλλόγους της Premier League".

Σημειώνεται πως ο Ολλανδός μέσος μετράει ήδη 12 γκολ σε 34 συμμετοχές του σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως η Αταλάντα ζητάει 60.000.000 ευρώ για τον παίκτη και πως τρεις αγγλικές ομάδες που φέρονται να τον παρακολουθούν είναι οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ και Τότεναμ.

TAGS ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ