ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κοπεγχάγη καλεί Κλέιτον

INTIME SPORTS

Πολύ κοντά στην μεταγραφή του στην Κοπεγχάγη βρίσκεται ο 27χρονος άσος του Παναθηναϊκού Σίλβα Κλέιτον

Μια ανάσα από την Κοπεγχάγη βρίσκεται ο βραζιλιάνος άσος του Παναθηναϊκού Σίλβα Κλέιτον σύμφωνα με τα Prasinanea.gr

Ο Κλέιτον αποκτήθηκε από την ομάδα της Λάρισας πριν από δυο χρόνια, όμως στο διάστημα που έμεινε στην Παιανία δεν κατάφερε να καθιερωθεί στην αρχική ενδεκάδα, ενώ δημιούργησε και κάποια μικροπροβλήματα με την συμπεριφορά του.

Οι πράσινοι εδώ και ένα χρόνο ψάχνουν να βρουν τρόπο για να τον παραχωρήσουν και την λύση φαίνεται πως θα δώσει η Κοπεγχάγη, καθώς σύμφωνα με τα prasinanea.gr οι Δανοί προσφέρουν 500.000 Ευρώ για την απόκτηση του 27χρονου άσου.

Στην Κοπεγχάγη αγωνίζεται ένας ακόμα πρώην πράσινος. Ο λόγος για τον Νταμ Ν’ Ντόι, που πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στην Δανία.

Απάντηση ακόμα από υπεύθυνα χείλη δεν έχουμε, όμως είναι βέβαιο πως αν ο παίκτης τα βρει με την Κοπεγχάγη τότε θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ