CHAMPIONS LEAGUE

Κοπεγχάγη - Σεβίλλη 0-0: Μπλόκο στην Δανία για τους Ανδαλουσιανούς

Κοπεγχάγη - Σεβίλλη 0-0: Μπλόκο στην Δανία για τους Ανδαλουσιανούς
@2022 DARKO BANDIC/AP IMAGES

Η Σεβίλλη έμεινε στο μηδέν στην Δανία απέναντι στην Κοπεγχάγη για την 2η αγωνιστική και απέφυγε να εκμεταλλευτεί την ήττα της Ντόρτμουντ στο Μάντσεστερ, στην προσπάθειά της για πρόκριση στα νοκ-άουτ ματς του Champions League.

Μετά από τις ήττες που γνώρισαν στην πρεμιέρα του Champions League την περασμένη εβδομάδα, η Κοπεγχάγη συναντήθηκε με την Σεβίλλη στην Δανία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου και το φινάλε βρήκε αμφότερες τις ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό έκαστη, όμως μόνο η μία να είναι αποχωρεί ευχαριστημένη.

Αυτή ήταν η Κοπεγχάγη, που είχε τον τίτλο του αουτσάιντερ στην αναμέτρηση και μπόρεσε να κρατήσει στο μηδέν την Σεβίλλη, με την ομάδα του Λοπετέγκι από την πλευρά της να μην καταφέρνει να επιβεβαιώσει στο χορτάρι τον τίτλο του φαβορί και να μένει στο -2 από την Ντόρτμουντ, στη μάχη που θα έχουν θεωρητικά οι δύο ομάδες για το ποια θα ακολουθήσει την Μάντσεστερ Σίτι στην επόμενη φάση.

Όσον αφορά στην εικόνα του ματς, αυτό δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και οι καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, με τους Ανδαλουδιανούς να έχουν την κατοχή της μπάλας όμως να αδυνατούν να φτιάξουν καθαρές ευκαιρίες και να έχουν ως μοναδική "προίκα" στο φινάλε πως για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν διατήρησαν ανέπαφη την εστία τους.

Είναι χαρακτηριστικό πως η ομάδα του Ζέκα (βασικός, αγωνίστηκε σε όλο το ματς) είχε 7 τελικές εκ των οποίων 2 εντός εστίας, ενώ οι Ανδαλουσιανοί έβγαλαν το παιχνίδι με μόλις 4 τελικές και τις μισές εξ αυτών προς την εστία του Ράιαν.

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Ράιαν, Ντέικς, Βάβρο, Κχοτσολάβα, Κρίστιανσεν, Στάμενιτς, Ζέκα, Φαλκ (79' Λεράγκερ), Γιοχάνεσον, Κλάεσον (79' Χάραλντσον), Νταραμί (73' Μουκαϊρού)

ΣΕΒΙΛΛΗ: Ντμίτροβιτς, Καρμόνα, Γκούντελι, Σάλας, Τέλες, Ράκιτιτς (67' Χορδάν), Φερνάντο, Ντιλέινι (67' Γκόμες), Λαμέλα (73' Σούσο), Εν-Νεσιρί (74' Ντόλμπεργκ), Ίσκο

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Μάντσεστερ Σίτι - Ντόρτμουντ 2-1 (80' Στόουνς, 84' Χάλαντ / 56' Μπέλινχαμ)

Κοπεγχάγη - Σεβίλλη 0-0

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

05/10 22:00 Μάντσεστερ Σίτι - Κοπεγχάγη

05/10 22:00 Σεβίλλη - Ντόρτμουντ

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕΒΙΛΛΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ