GREXIT

Κοντονής: "Άμεση εφαρμογή του νόμου και προς πάσα κατεύθυνση"

Κοντονής: "Άμεση εφαρμογή του νόμου και προς πάσα κατεύθυνση"
Κοντονής Ινφαντίνο INTIME SPORTS

Ο Υφπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, έκανε μια μικρή δήλωση μετά τη σημερινή κοινή επιστολή της UEFA και της FIFA, όπου γνωστοποιήθηκε ότι αποφεύχθηκε οριστικά το ποδοσφαιρικό Grexit.

Η UEFA και η FIFA έστειλαν κοινή επιστολή στην ΕΠΟ, όπου αποσαφηνίστηκε πως δεν υπάρχει κίνδυνος ποδοσφαιρικού Grexit για την χώρα μας, αφού αποδέχτηκαν το νέο αθλητικό νομοσχέδιο, όπως αυτό ψηφίστηκε στο Κοινοβούλιο.

Έτσι, λοιπόν, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, με μια μικρή δήλωσή του ανέφερε πως το νομοσχέδιο δεν αμφισβητείται και προειδοποίησε πως θα τεθεί άμεσα προς εφαρμογή και προς πάσα κατεύθυνση.

Από την πλευρά του, τονίζεται πως υπάρχει ικανοποίηση για το γεγονός ότι έγινε αποδεκτό στο σύνολό του το αθλητικό νομοσχέδιο και πως αντιλήφθηκαν οι διεθνείς Συνομοσπονδίες ότι δεν θέλει να παρέμβει στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου, αλλά να διορθώσει τα κακώς κείμενα.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

"Όπως είχα δηλώσει και χθες, μετά και την κοινή επιστολή UEFA - FIFA που παραλάβαμε σήμερα, επιβεβαιώνεται, με τον πλέον ρητό και κατηγορηματικό τρόπο, ότι δεν υφίσταται η παραμικρή αμφισβήτηση ή επιφύλαξη για κανένα απολύτως σημείο του πρόσφατου αθλητικού νόμου, ο οποίος βεβαίως θα εφαρμοσθεί άμεσα και προς πάσα κατεύθυνση".

TAGS GREXIT
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ