ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κοντοές: "Ο Ολυμπιακός είναι προβλέψιμος"

Κοντοές: "Ο Ολυμπιακός είναι προβλέψιμος"
Κοντοές INTIME SPORTS

Ο ΓΙάννης Κοντοές μίλησε για την πρόκριση του Αστέρα στον τελικό, την αφιέρωση στον Φορμίκα και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

"Για μένα, παρότι έχω περάσει από μεγάλες ομάδες, όπως ο Πανιώνιος και η ΑΕΚ, είναι πρωτόγνωρες στιγμές, τα συναισθήματα είναι έντονα, από το πρώτο λεπτό του αγώνα δείξαμε πως το πιστεύαμε και η προσπάθειά μας επιβραβεύτηκε. Ήρθα στην Αθήνα σήμερα το πρωί, αλλά το μυαλό μου είναι ακόμα στην Τρίπολη", είπε αρχικά στον Sentra 103.3.

Για το αν η περιπέτεια του Φορμίκα έδωσε έξτρα κίνητρο στην ομάδα, είπε: "Μην ξεχνάμε, πριν από δύο εβδομάδες ο Κάφα είχε ατύχημα με το αυτοκίνητό του, αλλά όχι μόνο βγήκε ζωντανός, αλλά μπήκε άμεσα στις προπονήσεις. Ακολούθησε το περιστατικό με τον Φορμίκα, που ήταν τυχερός στην ατυχία του.

Μας συγκλόνισε, όταν μάθαμε τι συνέβη, Κάτι τέτοια περιστατικά σε πεισμώνουν, την πρόκριση την αφιερώνουμε στον “Φόρμι”. Μοιραστήκαμε μαζί τη χαρά μας, μετά τον αγώνα όλη η ομάδα είχε κοινή τηλεφωνική επαφή μαζί του, αύριο (σ.σ. Τρίτη) θα τον επισκεφθούμε. Όλα τα παιδιά, ο καθένας με τον τρόπο του, είναι δίπλα του".

Για το τι ήταν αυτό που είχε ο Αστέρας και έλειπε από τον ΠΑΟΚ, δήλωσε: "Εμείς ασχοληθήκαμε μόνο με την ομάδα μας. Ήμασταν καλά διαβασμένοι, δεν πήγαμε στο άγνωστο, δεν φοβηθήκαμε το παιχνίδι και με κάποια τρικ του προπονητή μας, φθάσαμε στα γκολ και στην πρόκριση. Αν και χρειαζόταν να πετύχουμε γκολ. σε καμία περίπτωση δεν φοβήθηκα ότι θα μείνουμε εκτός τελικού".

Για τον τελικό με τον Ολυμπιακό, είπε: "Η υποβάθμιση του ποδοσφαίρου μας έχει να κάνει και με την πτώση των μεγάλων ομάδων. Ο Ολυμπιακός είναι πιο προβλέψιμος από άλλες χρονιές και του λείπει το κάτι διαφορετικό και ο Αστέρας όταν βρίσκει τέτοιες ομάδες, μπορεί να τις κερδίσει".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ