Κόντης: “Δεν είμαι χθεσινός, σήμερα δεν θα κερδίζαμε ό,τι και να γινόταν”

Ο Χρήστος Κόντης άφησε αιχμές για τη διαιτησία μετά την ήττα του ΟΦΗ με 3-2 απέναντι στον Λεβαδειακό.
Ο Λεβαδειακός νίκησε 3-2 τον ΟΦΗ με ανατροπή τριών τερμάτων στις καθυστερήσεις του αγώνα στην 5η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League των θέσεων 5-8.
Ο τεχνικός των Κρητικών, Χρήστος Κόντης, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του για τη διαιτησία της αναμέτρησης, υποστηρίζοντας σε όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova πως δεν έχει ξαναδεί τέτοια αντιμετώπιση στην καριέρα του.
Αναλυτικά:
“Ήταν ένα παιχνίδι που έτσι όπως το έβλεπα, στο πρώτο ημίχρονο ήταν για 0-3. Είχαμε πλήρως τον έλεγχο, χωρίς να έχουμε τη μπάλα. Ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε. Ξέραμε που θέλουμε να χτυπήσουμε. Βγάλαμε πολλές ευκαιρίες. Αυτό το παιχνίδι δυστυχώς κάποιοι το κατέστρεψαν. Είχε κάρτες και εντάσεις. Σε κάθε κίτρινη παίκτη, τον έβγαζα στο επόμενο λεπτό γιατί ήξερα ότι θα έβγαινε έξω.
Με αυτόν τον τρόπο που έπαιζαν οι διαιτητές σήμερα, δεν το έχω ξαναδεί. Δεν γίνεται με το ζόρι να χάνεις. Εάν ήταν καλύτερος ο αντίπαλος θα το παραδεχόμουν. Με το ζόρι δεν γίνεται. Πραγματικά αισθάνομαι περίεργα για τους παίκτες μου. Είχαμε έρθει εδώ με όρεξη και να κάνουμε ένα ωραίο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα με τρομερή σταθερότητα.
Έπρεπε να ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον ΟΦΗ. Όχι κάποιον άλλον. Ο Παλάσιος έκανε οκτώ φάουλ. Ακουμπάγαμε και σφυριζόταν φάουλ. Δεν είμαι χθεσινός στο ποδόσφαιρο. Καταλαβαίνω συμπεριφορές. Σήμερα, δεν θα κερδίζαμε το παιχνίδι ό,τι και να γινόταν. Δεν ξέρω γιατί, οκ. Συγχαρητήρια στον Λεβαδειακό, κέρδισε 3-2. Δεν έχω να πω κάτι άλλο”.