ΤΟΤΕΝΑΜ

Κόντε: "Μία αλήθεια υπάρχει αυτή τη στιγμή, είμαι δεμένος με την Τότεναμ για άλλον έναν χρόνο"

Ο Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Τότεναμ κατά τη διάρκεια αγώνα της Premier League απέναντι στην Έβερτον | 7 Μαρτίου 2022
Ο Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Τότεναμ κατά τη διάρκεια αγώνα της Premier League απέναντι στην Έβερτον | 7 Μαρτίου 2022 @2022 IAN WALTON/AP IMAGES

Ο Αντόνιο Κόντε εξέφρασε δημόσια για πρώτη φορά την επιθυμία του να βρίσκεται στον πάγκο της Τότεναμ και τη νέα σεζόν, υπογραμμίζοντας πως απαραίτητος όρος είναι το όραμά του για την ομάδα να ταυτίζεται με αυτό του προέδρου.

Όταν τον περασμένο Νοέμβριο έδινε τα χέρια με την Τότεναμ ο Αντόνιο Κόντε έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023, με οψιόν χρονικής επιμήκυνσης της συνεργασίας εφόσον υπήρχε διάθεση και από τις δύο πλευρές.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα φαίνεται πως μπήκε νωρίς στο συρτάρι αν αναλογιστεί κανείς πως ο Ιταλός έχει κάνει ουκ ολίγες δηλώσεις το τελευταίο διάστημα αφήνοντας να εννοηθεί πως ενδέχεται να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία των σπιρουνιών στο φινάλε της τρέχουσας σεζόν.

Αυτές οι δηλώσεις έχουν έρθει μετά από άσχημα αποτελέσματα στην Premier League και σε μία προσπάθεια από τον ίδιο τόσο να ταρακουνήσει τους παίκτες του όσο και να στείλει μήνυμα στους διοικούντες πως θα χρειαστούν σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ για να γίνει ανταγωνιστικό και να διεκδικήσει τίτλους.

Ανεξάρτητα πάντως από όσα έχει πει κατά καιρούς, ο Κόντε θέλει να συνεχίσει αλλά με τους δικούς του όρους και φρόντισε να το ξεκαθαρίσει με τοποθέτησή του ενόψει του ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ (12/3, 19:30, COSMOTE SPORT 1 HD και LIVE από το SPORT24), εκφράζοντας δημόσια -για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε- την επιθυμία του να είναι προπονητής των σπιρουνιών και τη σεζόν 2022-23.

"Το σίγουρο είναι πως αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο μία αλήθεια, είμαι δεσμευμένος με αυτόν το σύλλογο για έναν ακόμα χρόνο. Το κλαμπ ήθελε κάτι τέτοιο και εγώ το αποδέχτηκα επειδή ήταν καλό να γνωρίσει η μία πλευρά την άλλη.

Μετά από τέσσερις μήνες νομίζω πως ο σύλλογος έχει καταλάβει τον τρόπο που θέλω να δουλεύω και το πώς αντιλαμβάνομαι το σύλλογο. Έχουμε ακόμα τρεις μήνες μέχρι το τέλος της σεζόν για να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τις γνώσεις μας ο ένας για τον άλλο και έπειτα να βρούμε την καλύτερη λύση και για τους δύο", τόνισε ο Αντόνιο Κόντε για να προσθέσει:

"Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι απολαμβάνω να εργάζομαι για αυτό το σύλλογο και θα ήθελα να παλέψω για κάτι σημαντικό με αυτόν. Θα ήθελα να παλέψω για το μέλλον, να παλέψω για να είμαστε ανταγωνιστικοί, να παλέψω για να νικάμε και όχι μόνο να τερματίζουμε στην 4η θέση στην Premier League επειδή, επαναλαμβάνω, δεν είναι αυτός ο στόχος μου.

Ο στόχος μου είναι να είμαι ανταγωνιστικός και να παλεύω για τη νίκη. Αυτό θέλω και ξέρω πως η καρδιά, η ψυχή και το μυαλό μου θέλουν αυτά ακριβώς τα πράγματα. Ελπίζω να ταιριάζω με το σύλλογο ως προς αυτό".

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ