ΟΦΗ

Κοντά σε Σεντλίνσκι

πανηγυρικο

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με την Βέρντερ για την απόκτηση του 18χρονου, Αντρέας Σεντλίνσκι

Ο Άντριαν Σεντλίνσκι φαίνεται οτι έπεισε την διοίκηση του ΟΦΗ για την αξία του και οι Κρητικοί ξεκίνησαν τις διαπραγματεύσεις με την Βέρντερ για την απόκτηση του. Ο 18χρονος μεσοαμυντικός (μπορεί ν’ αγωνιστεί σαν αμυντικός μέσος και κεντρικός αμυντικός) άφησε ικανοποιητικές εντυπώσεις στο τετραήμερο που προπονήθηκε με τους “μελανόλευκους” και απο την στιγμή που οι απαιτήσεις του συλλόγου της Βρέμης δεν θεωρούνται παράλογες, ο Φανούρης Βατσινάς φέρεται αποφασισμένος να ολοκληρώσει την συμφωνία.



Στο κεφάλαιο προπονητής, αναμένονται εξελίξεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία στο Ηράκλειο, οτι οι Κρητικοί είναι κοντά σε Έλληνα προπονητή, αν και ο Φανούρης Βατσινάς μιλάει και με ξένο τεχνικό.




Φιλικό με Μπόχουμ

Προπονητής μπορεί να μην έχει βρεθεί ακόμη για τον ΟΦΗ, όμως το πλάνο της προετοιμασίας προχωράει κανονικά και κλείνονται τα φιλικά. Ο ΟΦΗ θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Γκοχ έτσι ώστε να έχει την δυνατότητα να δώσει φιλικά με ομάδες της Bundesliga και της Eredivisie.



Το πρώτο φιλικό κλείστηκε και ανακοινώθηκε και επίσημα από την Μπόχουμ. Ο ΟΦΗ θα βρει απέναντι του την ομάδα του Ζοέλ Επαλέ την Τετάρτη 23 Ιουλίου (19.00). Κατά πάσα πιθανότητα ο ΟΦΗ θα πάρει μέρος σε ένα τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί 16-19 Ιουλίου, ενώ πιθανότατα στις 26 του μήνα θα αντιμετωπίσει την Γκλάντμπαχ που επέστρεψε στην Bundesliga. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το τελευταίο παιχνίδι θα είναι με αντίπαλο την Χέρενφεν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ