ΑΕΚ

Κοντά σε Μπελέκ η ΑΕΚ

Κοντά σε Μπελέκ η ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Η Ένωση απέστειλε στην Ουντινέζε το υπογεγραμμένο συμφωνητικό για τον δανεισμό του καμερουνέζου επιθετικού Μπελέκ και πλέον περιμένει από την ιταλική ομάδα να τηρήσει την αρχική συμφωνία των δύο πλευρών.

Η εμπλοκή της ισπανικής Γρανάδα η οποία εξασφάλισε εφέτος τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Πριμέρα Ντιβισιόν, έχει περιπλέξει την υπόθεση. Στην ΑΕΚ λένε ότι δεν ανησυχούν και ότι με το έγγραφο που απέστειλαν, μέσω του οποίου η ιταλική ομάδα εξασφαλίζει το ποσό των 100.000 ευρώ εφόσον επικυρώσει την αρχική συμφωνία, το θέμα θα πρέπει να θεωρείται λήξαν.

Ωστόσο ιταλικά και ισπανικά Μ.Μ.Ε. εξακολουθούν να διατηρούν τη Γρανάδα μέσα στο παιχνίδι. Στην ΑΕΚ πλέον περιμένουν να λάβουν το σχετικό συμφωνητικό υπογεγραμμένο και από την πλευρά της Ουντινέζε ώστε να είναι απόλυτα σίγουροι ότι ο 18χρονος επιθετικός θα αγωνίζεται με την κιτρινόμαυρη φανέλα την ερχόμενη σεζόν.

"Έχουμε σιγουριά ότι η υπόθεση θα προχωρήσει κανονικά, ότι θα τηρηθούν τα συμφωνηθέντα και ο Μπελέκ θα παίζει για εμάς του χρόνου", λένε στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ. Ίσως όμως θα έπρεπε να κρατούν μικρό καλάθι διότι όταν στα παζάρια εμπλέκεται ομάδα της Πριμέρα Ντιβισιόν, ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις που θα οδηγηθεί μία μεταγραφική υπόθεση.

Άλλωστε η συμμετοχή στο κατά πολλούς κορυφαίο πρωτάθλημα στον πλανήτη, δεν θα μπορούσε να αφήνει ασυγκίνητο έναν 18χρονο ποδοσφαιριστή ο οποίος δεν κατάφερε να εξασφαλίσει χρόνο συμμετοχής στο Καμπιονάτο σε μία σεζόν που η Ουντινέζε έκανε μαγικά πράγματα και κατάφερε να τερματίσει σε θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σύμφωνα όμως με όσα ισχυρίζονται ισπανικά Μ.Μ.Ε., ο Μπελέκ θα έχει εξασφαλισμένη συμμετοχή στη Γρανάδα εφόσον την επιλέξει, γεγονός το οποίο αποτελεί αναμφίβολα ένα σημαντικό δέλεαρ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ