ΠΑΟΚ

Κωνσταντέλιας: "Κρατάμε το κεφάλι ψηλά"

Κωνσταντέλιας: "Κρατάμε το κεφάλι ψηλά"
INTIME

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, Γιάννης Κωνσταντέλιας, έστειλε το δικό του μήνυμα ανασύνταξης για την επόμενη ημέρα στον ΠΑΟΚ μετά την ισοπαλία στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο νεαρός χαφ του Δικεφάλου είχε την εκπληκτική ασίστ στο γκολ του Νέλσον Ολιβέιρα, την πάσα στον Ράφα Σοάρες στην προσπάθεια του Πορτογάλου που σταμάτησε στο δοκάρι του Γιαννιώτα και όχι μόνο.

Επιχείρησε ο ίδιος τελικές προσπάθειες και έβγαλε πολλές προωθητικές πάσες για τους συμπαίκτες του στο διάστημα του αγώνα που η ομάδα του, με αυτόν σε πρώτο ρόλο κυριάρχησε στο Περιστέρι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η εντυπωσιακή του εμφάνιση δεν ήταν αρκετή για τον ΠΑΟΚ να πάρει το τρίποντο σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι, ωστόσο ο νεαρός ήταν πολύ επιδραστικός για την ομάδα του, ίσως περισσότερο από κάθε άλλη φορά σε έναν αγώνα του Δικεφάλου.

Είναι δεδομένο ότι το τέλος του νικηφόρου σερί του ΠΑΟΚ στεναχώρησε τους φιλάθλους του, ωστόσο ο Κωνσταντέλιας δεν φαίνεται να απογοητεύεται και μέσω των social media έδωσε το σύνθημα για την επόμενη ημέρα.

"Κρατάμε το κεφάλι ψηλά. Έχουμε δρόμο μπροστά μας", έγραψε ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου στο Instagram.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ