ΠΑΟΚ

Κωνσταντέλιας: "Κάναμε λάθη τα οποία πληρώσαμε, η ομάδα θα γίνει καλύτερη στη συνέχεια"

Ο Κωνσταντέλιας
Ο Κωνσταντέλιας ΙΝΤΙΜΕ

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας δήλωσε αμέσως μετά την ήττα από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ότι η ομάδα θα γίνει καλύτερα στη συνέχεια και ότι οι φίλοι του Δικεφάλου πρέπει να κάνουν υπομονή.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας στις δηλώσεις του αμέσως μετά την ήττα από την ΑΕΚ στην OPAP Arena, ανέφερε ότι ο ΠΑΟΚ πλήρωσε κάποια λάθη που του κόστισαν, ωστόσο θεωρεί ότι ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή με την ομάδα, γιατί υπάρχει ένα πρότζεκτ και η ομάδα θα βελτιωθεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κωνσταντέλιας στην COSMOTE TV: Για το ματς: "Μπήκαμε λίγο μουδιασμένοι και κάναμε λάθη, τα οποία πληρώσαμε. Είμαι απογοητευμένος απο το αποτέλεσμα, αλλά χαρούμενος από την εμπιστοσύνη του Λουτσέσκου".

Για τις οδηγίες που του έδωσε: "Πρέπει να είμαι κλειστά και όταν φεύγει η μπάλα έξω να πηγαίνω. Πιστεύω προσπαθώ όσο μπορώ".

Για το πρότζεκτ του ΠΑΟΚ: "Είναι ένα καινούργιο πρότζεκτ. Παίζουν αρκετοί νέοι παίκτες και η ομάδα θα γίνει καλύτερη στη συνέχεια".

Για το πώς έπαιξε η ΑΕΚ: "Έπαιξε επιθετικά, ειδικά από την αρχή. Στο δεύτερο μέρος μείνανε πιο πίσω. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τους χώρους και το πληρώσαμε".

Για το αν ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή: "Πιστεύω ότι ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή. Η ομάδα θα αλλάξει και υπάρχει αρκετός χρόνος ακόμα".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ