ΠΑΟΚ

Κωνσταντέλιας για τη μαγική ενέργειά του: "Ήταν από ένστικτο καθαρά, ήρθε εκείνη την ώρα και βγήκε απλά"

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας INTIME

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ αναφέρθηκε στη μαγική ενέργειά του, τονίζοντας ότι απλά του βγήκε από ένστικτο εκείνη τη στιγμή.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ντέρμπι με την ΑΕΚ, χάρη στη μαγική ενέργεια που έκανε στο πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ, στην οποία μοίρασε ασίστ στον Νάρεϊ. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός τόνισε ότι δεν το έχει ξανακάνει στην προπόνηση και απλά του βγήκε από ένστικτο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας στη NOVA: Για το διθυραμβικό σχόλιο του Ντέμη Νικολαΐδη: "Χαρούμενος νιώθω. Ήταν πολύ καλά τα λόγια του και τον ευχαριστώ πολύ".

Για το αν ήταν πιο σημαντική η ενέργειά του ή το χειροκρότημα των φίλων του ΠΑΟΚ: "Από μικρός ονειρευόμουν να μπω στην Τούμπα να παίξω με πάθος. Είμαι εδώ από τα 11 μου. Το χειροκρότημα είναι τρομερό. Είμαι χαρούμενος που βοηθάω την ομάδα και πήραμε αυτή τη νίκη σήμερα".

Για την ενέργειά του, αν τι είχε σχεδιάσει ή του βγήκε από ένστικτο: "Είναι από ένστικτο καθαρά. Ήρθε εκείνη την ώρα και βγήκε απλά".

Για το τι ήταν αυτό που ο ΠΑΟΚ είχε ο ΠΑΟΚ και πήρε το ντέρμπι: "Ήμασταν αποφασισμένοι να δώσουμε τα πάντα, σε όλες τις μονομαχίες. Είναι θέμα ψυχής παρά σώματος".

Για το αν έχει δεχθεί ήδη πειράγματα από τους συμπαίκτες του: "Δέχθηκα ήδη αρκετά πειράγματα (γέλια)".

Για το αν έχει ξανακάνει σε προπόνηση αυτή την ενέργεια ή το έχει δει κάπου: "Όχι δεν το έχω ξανακάνει. Δεν το έχω δει, απλά έγινε".

Για τον Κουλιεράκη που έβαλε γκολ: "Ο Κουλιεράκης δουλεύει πάρα πολύ. Πηδάει στον Θεό, το έβαλε και είμαι περήφανος γι' αυτόν".

Για το αν ο Κουλιεράκης θα τον σταματούσε σε αυτή την ενέργεια: "Δεν με κόβει στην προπόνηση (γέλια)".

Για το αν τον επηρεάζουν αυτές οι εμφανίσεις σε πνευματικό επίπεδο: "Πάντα προσπαθώ πρώτα να φτιάχνω τον χαρακτήρα μου. Να είμαι ταπεινός. Και μετά το ποδόσφαιρο".

Για τα κέρδη που είχε ο ΠΑΟΚ από το αποψινό ντέρμπι: "Πήραμε αρκετή ψυχολογία σήμερα. Δεν χρειάζεται να έχουμε υπερβολική αυτοπεποίθηση. Κρατάμε χαμηλά την μπάλα".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ