LA LIGA

Κολοτσίνι:”Στόχος μας η παραμονή”!

Κολοτσίνι

Ο σκληροτράχηλος αμυντικός της Λα Κορούνια Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι σε δηλώσεις του είπε ότι ο μοναδικός στόχος της ομάδας φέτος είναι η παραμονή

Ο αμυντικός της Λα Κορούνια Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι δεν κρύφτηκε και μίλησε για την πορεία της ομάδας του φέτος λέγοντας ότι παρά την απομάκρυνση από την ζώνη του υποβιβασμού, ο μόνος ρεαλιστικός στόχος του συλλόγου είναι η παραμονή στην κατηγορία.


Η αλήθεια είναι ότι είμαστε πιο ήρεμοι τώρα μιας και έχουμε ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, προσωρινά όμως..”, ξεκίνησε την συνέντευξη του ο 26χρονος αμυντικός και συνέχισε.




Ακόμα και τώρα που έχουμε βρει έναν ρυθμό και έχουμε κάνει δυο σερί νίκες δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε ότι όλα τελείωσαν και μείναμε στην κατηγορία, πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και να έχουμε το μυαλό μας μέσα στο κεφάλι μας αν δεν θέλουμε να μπούμε σε περιπέτειες“.




Δεν πρέπει να υπάρξει κανένας εφησυχασμός καθώς ακόμα τίποτε δεν τελείωσε, χρειαζόμαστε ακόμα κάποιους πόντους για να μπορέσουμε να χαλαρώσουμε λίγο, νομίζω ότι με 42-43 πόντους θα έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή μας πράγμα που σημαίνει ότι θέλουμε επτά νίκες ακόμα“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ