“Κοιτάει” Μπιάρσμιρ η Γκέτεμποργκ

Την ώρα που στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός κοινοποιήθηκε η προσφυγή του Ματίας Μπιάρσμιρ ο αθλητικός διευθυντής της Γκέτεμποργκ Χάκαν Μιλντ υποστήριξε πως ο Σουηδικός σύλλογος ενδιαφέρεται για την απόκτηση του.
Την Τρίτη (17/4) το πρωί κοινοποιήθηκε τελικά στους ανθρώπους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός η προσφυγή που κατέθεσε τις προηγούμενες μέρες ο Ματίας Μπιέρσμιρ στην επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ.
Ο Σουηδός ζητάει να του επιδικαστούν 870 χιλιάδες ευρώ (ποσό που αναλογεί στα όσα έχει να λαμβάνει για τη φετινή αλλά και την επόμενη χρονιά) αλλά και η ελευθέρας του.
Την ίδια ώρα στην Σουηδία όπου το θέμα έχει γίνει γνωστό από την πρώτη του κιόλας μέρα άρχισαν να υπάρχουν δημοσιεύματα για επιστροφή του Μπιάρσμιρ στην Σουηδία και την Γκέτεμποργκ.
Με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας Χάκαν Μιλντ να υποστηρίζει: «Είναι ξεκάθαρο πως ενδιαφερόμαστε για τον Μπίαρσμιρ, όμως στην Ελλάδα οι διαδικασίες προσφυγών και λύσεις συμβολαίων διαρκούν πολύ καιρό και δεν ξέρω πόσο καιρό θα μπορούμε να περιμένουμε. Είναι παλιός ποδοσφαιριστής μας και ένας σπουδαίος αμυντικός, μακάρι το ενδιαφέρον μας να τον φέρει πίσω».
Οι Σουηδοί μάλιστα προσπάθησαν να συνομιλήσουν και με τον μάνατζερ του Μάρτιν Νταλίν χωρίς όμως να τα καταφέρουν.