ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Κλόζε: "Έχω δύο θρομβώσεις στο πόδι"

Ο βοηθός προπονητή της Μπάγερν, Μίροσλαβ Κλόζε, σε στιγμιότυπο της προπόνησης, Μόναχο | Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020
Ο βοηθός προπονητή της Μπάγερν, Μίροσλαβ Κλόζε, σε στιγμιότυπο της προπόνησης, Μόναχο | Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020 © 2020 MATTHIAS SCHRADER/ASSOCIATED PRESS

Ο Μίροσλαβ Κλόζε αποκάλυψε ότι έχει δύο θρομβώσεις στο πόδι του και γι' αυτό δεν μπορεί να εργαστεί άμεσα ως πρώτος προπονητής, παρά το ενδιαφέρον της Φορτούνα.

Ο Μίροσλαβ Κλόζε αποχώρησε από τη θέση του βοηθού προπονητή της Μπάγερν, ωστόσο δεν θα αρχίσει καριέρα πρώτου προπονητή σύντομα, λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει και αποκάλυψε την Πέμπτη. Ο παλαίμαχος επιθετικός έχει διπλή θρόμβωση στο πόδι και γι' αυτό απέρριψε την προοπτική να αναλάβει τη Φορτούνα της 2. Bundesliga.

"Όλα άρχισαν πριν από 3 εβδομάδες. Ξαφνικά είχα ένα δυνατό πόνο στο πόδι μου, που με έκανε να μην περπατάω καθόλου. Αρχικά νόμιζα ότι είχε πειραχθεί κάποιο νεύρο ή κάτι τέτοιο. Η διάγνωση με σόκαρε", δήλωσε αρχικά στο Kicker.

"Τώρα πρέπει να κοιτάξω την υγεία μου, που αποτελεί προτεραιότητα. Άρχισα αμέσως θεραπεία και πήρα φάρμακα, ενώ φοράω και ειδικές κάλτσες. Οι γιατροί ήταν ξεκάθαροι: δεν πρέπει να το πάρω αψήφιστα. Τώρα πρέπει απλά να ξεκουραστώ. Να μην κάνω τίποτα, ούτε σουτ ούτε τρέξιμο. Δεν μπορώ να κολυμπήσω και πάνω απ' όλα να παίξω ποδόσφαιρο".

Ο 42χρονος προπονητής σταμάτησε το ποδόσφαιρο το 2016, ύστερα από μία πολύ μεγάλη καριέρα με συλλόγους και εθνική Γερμανίας. Αμέσως ανέλαβε βοηθός στα "πάντσερ" και το 2018 ανέλαβε την Κ17 της Μπάγερν. Την περσινή σεζόν προβιβάστηκε σε βοηθός του Χάνσι Φλικ, ωστόσο αποχώρησε μαζί του στο τέλος της σεζόν.

Photo Credits: © 2020 Matthias Schrader/Associated Press

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ