ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Υπάρχουν χειρότερα πράγματα στη ζωή απ’ το να μην γίνεις πρωταθλητής"

Liverpool's manager Jurgen Klopp waits for the start of the English Premier League soccer match between Liverpool and Sheffield United at Anfield Stadium, Liverpool, England, Thursday, Jan. 2, 2020. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's manager Jurgen Klopp waits for the start of the English Premier League soccer match between Liverpool and Sheffield United at Anfield Stadium, Liverpool, England, Thursday, Jan. 2, 2020. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε πως υπάρχουν χειρότερα πράγματα στη ζωή απ’ το να μην γίνεις πρωταθλητής, ωστόσο δεν έκρυψε την επιθυμία του να σηκώσει εκείνος και οι παίκτες του τον τίτλο.

Αγκαλιά με τον πρώτο της τίτλο στην Premier League μετά από 30 χρόνια βρίσκεται η Λίβερπουλ και περιμένει τι θα γίνει με την υπόλοιπη σεζόν.

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Φυσικά, ο Γερμανός θέλει να παιχτεί ποδόσφαιρο εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες και εκείνος μαζί με τους παίκτες του να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τίτλου. "Υπάρχουν χειρότερα πράγματα στη ζωή απ’ το να μην γίνεις πρωταθλητής, εάν ωστόσο, υπάρξει ακύρωση της σεζόν θα αισθανόμουν προσωπικά πως όλο αυτό θα ήταν πάρα πολύ άδικο. Ως άνθρωπος του αθλητισμού, αυτό είναι το χειρότερο σενάριο για μένα: ότι η σεζόν να κηρύσσεται άκυρη και ως εκ τούτου "κενή"" τόνισε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια μίλησε και για τα μέτρα ασφαλείας που έχουν αποφασιστεί για την επιστροφή στις προπονήσεις: "Κανείς δεν θα μολυνθεί στα προπονητικά μας κέντρα. Θα είναι τα ασφαλέστερα μέρη διαμονής. Εάν οι παίκτες πάνε σπίτι μετά και ακολουθήσουν με πειθαρχία τους κανόνες της απομόνωσης στο σπίτι, τότε είναι εφικτό για όλους να παίξουμε ξανά τα παιχνίδια".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ