ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Ο Τσιμίκας δεν προλαβαίνει τα δυο επόμενα ματς"

O Γιούργκεν Κλοπ μιλάει στους δημοσιογράφους ενόψει του ματς πρωταθλήματος της Λίβερπουλ με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
O Γιούργκεν Κλοπ μιλάει στους δημοσιογράφους ενόψει του ματς πρωταθλήματος της Λίβερπουλ με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Ο Γιούργκεν Κλοπ αρνήθηκε να κάνει εκτίμηση του χρόνου που θα μείνει εκτός γηπέδων ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ αλλά άφησε να εννοηθεί πως ίσως επιστρέψει με Σέφιλντ ο Άλισον, ενώ μίλησε και για την περίπτωση του τραυματισμού του Κώστα Τσιμίκα.

Η Λίβερπουλ πήρε το τρίποντο στην πρεμιέρα της στο φετινό Champions League επικρατώντας 1-0 του Άγιαξ στο Άμστερνταμ αλλά χρόνος για πανηγυρισμούς δεν υπήρχε πολύς από τη στιγμή που το βράδυ του Σαββάτου υπάρχει νέα αγωνιστική υποχρέωση, με αντίπαλο την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο Άνφιλντ για την 6η αγωνιστική της Premier League.

Ενόψει του συγκεκριμένου ματς ο Γιούργκεν Κλοπ έδωσε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή όπου δέχτηκε καταιγισμό ερωτήσεων για τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, με τον Γερμανό να μη δίνει πάντως λεπτομέρειες για το πότε θα επιστρέψει στη δράση και να υποστηρίζει πως ο κάθε παίκτης ανταποκρίνεται διαφορετικά σε έναν τραυματισμό.

Το μαρκάρισμα του Πίκφορντ στον Φαν Ντάικ
Το μαρκάρισμα του Πίκφορντ στον Φαν Ντάικ AP IMAGES

Μπορώ να καταλάβω ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται για τον Βίρτζιλ. Είναι εντάξει, δεν έχει νόημα να δίνουμε αναφορά για το καθημερινό του πρόγραμμα. Η εγχείριση θα γίνει στο σωστό χρόνο.

Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν θέλουμε να ξέρουμε το πότε ακριβώς θα γυρίσει. Είναι προφανές πως θα πάρει χρόνο η αποθεραπεία. Όλοι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί. Δεν έχει νόημα να πω πότε θα γυρίσει", τόνισε ο Κλοπ, ο οποίος δεν απέκλεισε την επιστροφή του Άλισον στη δράση -μετά από τον τραυματισμό του στον ώμο την παραμονή του ντέρμπι με την Έβερτον- νωρίτερα από τα τέλη Οκτωβρίου και συγκεκριμένα στο ματς με την Σέφιλντ.

Ο Γερμανός μίλησε μάλιστα και για την περίπτωση του Κώστα Τσιμίκα που είναι εδώ και ένα μήνα εκτός μάχης λόγω τραυματισμού, με τον τεχνικό των κόκκινων να επισημαίνει μεταξύ άλλων:

Ο Κώστας Τσιμίκας παίρνει κεφαλιά σε φιλική αναμέτρηση της Λίβερπουλ
Ο Κώστας Τσιμίκας παίρνει κεφαλιά σε φιλική αναμέτρηση της Λίβερπουλ AP

"Αυτή τη στιγμή δεν είναι διαθέσιμοι ο Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, ο Φαν Ντάικ και ίσως ο Κώστας Τσιμίκας, που είναι όλο και πιο κοντά στην επιστροφή αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος για αυτό το παιχνίδι που έρχεται ούτε για το επόμενο.

Όσο για τους άλλους, η τελευταία ενημέρωση που είχα, ήταν πως οι παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στον Άγιαξ, είναι όλοι καλά. Θα ξεκουραστούν και θα δούμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ