ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Μηχανή των γκολ ο Σαλάχ, δεν χρειάζεται να ανησυχεί κάποιος για τον Νούνιες"

Ο Γιούργκεν Κλοπ σε αγώνα της Λίβερπουλ κόντρα στην Νιούκαστλ για την Premier League | 1 Ιανουαρίου 2024
Ο Γιούργκεν Κλοπ σε αγώνα της Λίβερπουλ κόντρα στην Νιούκαστλ για την Premier League | 1 Ιανουαρίου 2024 @2023 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ έσταξε μέλι για τους Μοχάμεντ Σαλάχ και Ντάργουιν Νούνιες μετά το επιβλητικό 4-2 της Λίβερπουλ επί της Νιούκαστλ, κάνοντας λόγο για την εκτελεστική δεινότητα του Αιγύπτιου αλλά και την all-around δουλειά του Ουρουγουανού.

Η Λίβερπουλ ήταν σαρωτική κόντρα στην Νιούκαστλ το βράδυ της Δευτέρας στο "Άνφιλντ" για την 20η αγωνιστική της Premier League και το τελικό 4-2 την αδικεί πολύ βάσει της συνολικής εικόνας της, με το φινάλε να βρίσκει τους κόκκινους να έχουν 34 τελικές (5 η Νιούκαστλ) εκ των οποίων 15 εντός εστίας (3 η αντίπαλός της) και 7.11 xgoals.

Η σωρεία φάσεων που είχε η ομάδα του ενθουσίασε τον Γιούργκεν Κλοπ, με τον Γερμανό προπονητή να πλέκει το εγκώμιο τόσο του Μοχάμεντ Σαλάχ που είχε 1 γκολ και 2 ασίστ στο τελευταίο του παιχνίδι πριν από τη συμμετοχή του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής όσο και τον Ντάργουιν Νούνιες που ήταν μέσα στις περισσότερες φάσεις και του έλειψε μόνο το γκολ.

"Ο Μο (Σαλάχ) είναι μία μηχανή παραγωγής γκολ. Θα βοηθούσε αν είχε σκοράρει το πρώτο πέναλτι για να είμαι απολύτως ειλικρινής αλλά και έτσι καλά είναι. Δεν θα σταματήσει ποτέ να κάνει τέτοια πράγματα, είναι ξεχωριστός.

Ουδείς πρέπει να ανησυχεί για τον Ντάργουιν (Νούνιες). Έκανε ένα πραγματικά καλό παιχνίδι και το έκρινε με μία πάσα προς τον Σαλάχ όπου έδειξε πως δεν είναι εγωιστής. Στη φάση του πρώτου γκολ το 99% των παικτών θα προσπαθούσαν να τελειώσουν μόνοι τους τη φάση ενώ εκείνος έδωσε πάσα.

Δεν ξέρω πόσα ακριβώς γκολ είχε πετύχει πέρυσι όμως δεν έχω αμφιβολία πως θα σκοράρει πολλά και φέτος. Φυσικά και δεν είναι χαρούμενος όταν δεν στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα αλλά ήταν εκείνος που απασχολούσε και τον Μπότμαν και τον Σερ στο κέντρο της άμυνας της Νιούκαστλ", τόνισε μεταξύ άλλων ο Κλοπ στο τέλος της αναμέτρησης, που βρήκε την Λίβερπουλ να μένει μόνη στην κορυφή, στο +3 από την Άστον Βίλα και στο +5 από Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ