ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Με εξέπληξε που ήθελε να φύγει ο Χέντερσον, θα μας λείψει και θα του λείψουμε"

Κλοπ: "Με εξέπληξε που ήθελε να φύγει ο Χέντερσον, θα μας λείψει και θα του λείψουμε"
@2023 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ εξέφρασε την έκπληξή του για το γεγονός πως ο Τζόρνταν Χέντερσον ήθελε να αφήσει την Λίβερπουλ για να μετακομίσει στην Σαουδική Αραβία, ταυτόχρονα όμως δήλωσε ενθουσιασμένος από τη νέα μεσαία γραμμή των κόκκινων.

Ο Τζόρνταν Χέντερσον αποχαιρέτησε την Λίβερπουλ έπειτα από 12 χρόνια μεγάλης προσφοράς σε αυτήν για να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Ετιφάκ του Στίβεν Τζέραρντ και ο Γιούργκεν Κλοπ δεν έκρυψε την έκπληξη του για το γεγονός πως ο πρώην πλέον αρχηγός των ρεντς πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση.

"Εάν αιφνιδιάστηκα όταν άκουσα τον Χέντερσον να λέει πως επιθυμεί να φύγει; Φυσικά. Είχαμε μία όμορφη σχέση για οκτώ χρόνια. Ήξερε την κατάσταση και πως θέλαμε να τον κρατήσουμε αλλά αν ήθελε να φύγει δεν θα του πετούσαμε βράχους και πέτρες για να τον σταματήσουμε.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Τζόρνταν θα μας λείψει και εμείς θα του λείψουμε. Πρέπει να προχωρήσουμε και θα το κάνουμε, είναι ξεκάθαρο", τόνισε ο Κλοπ στην πρώτη του συνέντευξη μετά από το αντίο του Χέντερσον στους ρεντς, για να υπογραμμίσει κατόπιν πως η νέα μεσαία γραμμή που χτίζεται στην Λίβερπουλ (έχουν αποκτηθεί ήδη οι Μακάλιστερ και Σόμποσλαϊ) του δημιουργεί αισθήματα ικανοποίησης.

"Είναι απολύτως σημαντικό να δυναμώσουμε τη μεσαία γραμμή μας. Αρχικά ο κόσμος θέλει αλλαγές, έπειτα ανησυχούν όλοι για τις αλλαγές. Εμείς είμαστε αισιόδοξοι και ταυτόχρονα ενθουσιασμένοι".

Υπενθυμίζεται πως ο παίκτης που έχει βάλει στο μάτι η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ για να κάνει ακόμη πιο ποιοτική τη μεσαία γραμμή της είναι ο Ρομέο Λάβια, με τους ρεντς να έχει καταθέσει ήδη δύο προτάσεις στην Σαουθάμπτον (η δεύτερη ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ) αλλά τους αγίους να έχουν ξεκαθαρίσει πως θα τον παραχωρήσουν μόνο αν δεχτούν πρόταση ύψους 58 εκατομμυρίων.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ