ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Ούτε η Μάντσεστερ Σίτι θα διεκδικούσε τον τίτλο χωρίς τη ραχοκοκαλιά της"

Η Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών της Αγγλίας στέκεται στο πλευρό των Γιούργκεν Κλοπ και Πεπ Γκουαρδιόλα, οι οποίοι ζήτησαν την επαναφορά των πέντε αλλαγών στην Premier League.
Πεπ Γκουαρδιόλα και Γιούργκεν Κλοπ μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λίβερπουλ MARTIN RICKETT/POOL VIA AP

Ο Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο που έπαιξαν τα προβλήματα τραυματισμού στην πορεία της Λίβερπουλ τη φετινή σεζόν.

Μετά την κατάκτηση του περσινού τίτλου της Premier League από την Λίβερπουλ όλοι περίμεναν μία ανάλογη σεζόν από τους κόκκινους, ωστόσο αυτό δε συνέβη.

Ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους έγινε αυτό είναι οι πολλοί τραυματισμοί που αντιμετώπισε η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Πολλοί θεωρούν ότι σε αυτό έπαιξε ρόλο και το πιο γεμάτο ρόστερ που διαθέτει η Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο ο Γερμανός κόουτς δεν συμμερίζεται αυτή την άποψη.

Σε δηλώσεις που έκανε ξεκαθάρισε πως οι τραυματισμοί που αντιμετώπισαν κομβικοί παίκτες της ομάδας του είχαν σαν αποτέλεσμα αυτή να χάσει τη ραχοκοκαλιά της.

"Δεν έχει σημασία πόσο καλό είναι ένα ρόστερ και πόσο καλή μια ομάδα. Αν πετάξεις εκτός πλάνου τους τρεις στόπερ, ούτε η Σίτι θα το έπαιρνε. Ούτε η Γιουνάιτεντ, ούτε καμία ομάδα δίχως τον κορμό της άμυνάς της. Εμείς χάσαμε τους αμυντικούς, βάλαμε πίσω τους χαφ και χάσαμε την ραχοκοκαλιά μας" ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ